Автор
Кристина Кирова

Грандиозният гаф на коронацията: Ето как Уилям и Кейт вбесиха Чарлз (видео)

Английските поданици са в шок, след като самите Уилям и Кейт - абсолютните фаворити на кралското семейство, успяха да разгневят Чарлз III точно в деня на коронацията. Това се случи в най-вълнуващия момент за краля и кралицата-консорт, а именно влизането им в Уестминстърското абатство.

Милиони зрители по света наблюдаваха на живо тържествената процесия и пътя на кралската двойка от Бъкингамския дворец към храма. И точно тогава принцът и принцесата на Уелс успяха да вбесят Чарлз. И макар по телевизията всичко да изглеждаше привидно нормално и гладко, всъщност се случи грандиозен гаф, който бе умело прикрит.

По традиция - Кейт, Уилям и трите им деца, Шарлот, Джордж и Луи трябваше да пристигнат в Уестминстърското абатство преди краля и съпругата му, но когато Чарлз и Камила пристигнали, не е имало нито следа от семейство. Според планирания ред от Бъкингамския дворец, Кейт, Уилям и децата им трябвало да бъдат пред Уестминстърското абатство преди Негово величество, но уви - това просто не се случило и се наложило Чарлз и Камила да изчакат в бляскавата карета.

По-наблюдателните зрители забелязали, че Негово величество недоволства в превозното средство и дори се появиха слухове точно какво е казал в онзи момент, а именно:

"Ядосан съм, защото седя тук и само остарявам".

Разбира се, тази информация не е потвърдена, но на клипчето, което бързо набра популярност в социалните мрежи, Негово величество не изглежда никак доволен. Закъснението на Кейт и Уилям обаче никак не било непростимо, тъй като са се забавили с не повече от 2 минути.

Четете още: Кралят, плюшеното му мече и специалната тоалетна чиния: Странностите на Чарлз III, които ще ви учудят