Автор
Ева Григорова

Най-добри приятелки: Селена Гомес и Никола Пелц си направиха еднакви татуировки

Приятелките Селена Гомес и Никола Пелц вече имат постоянна връзка.

Двете (заедно със съпруга на Пелц, Бруклин Бекъм) отпразнуваха новогодишната нощ с пътуване до Лос Кабос, Мексико, където си направиха еднакви татуировки като знак за тяхното приятелство: думата „ангел“, изписана на предмишниците им с деликатен курсивен шрифт.

View post on Instagram
 

30-годишната Гомес показа снимка на татусите в Instagram Stories. Тя и 27-годишната Пелц подчертаха добрите си отношения, като облякоха еднакви сребърни мини рокли на Valentino, за да посрещнат 2023 г.

„Благодаря на @maisonvalentino за нашите ангелски рокли! Почувствах се като фея!“ написа Гомес към множество снимки в Instagram на двете приятелки в искрящите рокли с отворен гръб, които те носеха с идентични високи токчета на платформа.

„Обичам те ангел мой завинаги!!!“ коментира Пелц.

View post on Instagram
 


Това не бяха единствените координиращи тоалети, които дуото носеше по време на общата им ваканция. В понеделник актрисата от „Добре дошли в Chippendales“ публикува снимки на себе си и Гомес, наслаждавайки се на слънчевото време на борда на яхта в бели бански и обеци с халки.

„Обичам те толкова много“, Пелц озаглави фотоса.



Няма информация дали най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм – който има около 100 татуировки, около 70 от които са посветени на Пелц – също си е направил „ангелска“ татуировка по време на пътуването.