Насилник или ангел в беда: Какъв съпруг всъщност е Джони Деп и защо Ванеса Паради го напусна?

26 април 2022 | 11:56
33071
2
снимки: Getty Images
2

Преди да се превърне в "бияч на съпруги", който "застрашава живота" на Амбър Хърд, Джони Деп бе просто тоталният любимец от Холивуд на жените по света. С излъчване на лошо момче, но и дълбок поглед, от който струи доброта и сексапил едновременно, актьорът е сочен за един от секссимволите на киното, но уви - имиджът му се срина и продължава да се руши с всеки изминал ден. А заслугата за това е изцяло на бившата му любима Амбър Хърд - амбициозното момиче, с красиво лице и големи мечти да се превърне в звезда, което преди да срещне Джони, бе взела ума на самия Илон Мъск.

Дали Деп наистина е бил безмилостен към русокосата си предишна изгора, дали наистина някога си е позволил да я "изнасили с бутилка" и да я "влачи по пода в бар", дали изобщо ѝ е посягал - това знаят само те. Ние можем единствено да наблюдаваме поредния холивудски развод, превърнал се в медиен цирк, от който някой печели. И засега, чисто финансово, това е Амбър Хърд, която се сдоби с някой-друг милион до момента. Но дали това са наистина изстрадани пари, или просто нейният начин да накара светът да намрази легендата Джони Деп и да съсипе живота му без той да я е обидил или ударил някога - не бихме могли да знаем. 

Любопитен факт е обаче, че голямата любов на актьора, с която прекара цели 14 години и от която има две деца, Ванеса Паради, представя много далечен образ на личността от този на насилник. И го прави категорично - както би направила всяка жена, която е споделяла живота си години наред с даден мъж и когото познава повече от добре. 

Джони Деп, Амбър Хърд

И докато делото за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд продължава с пълна сила и двамата взаимно си хвърлят тежки обвинения, нека обърнем поглед върху съюза на звездата от "Карибски пирати" с майката на децата му и жената, която го обичаше повече от десетилетие - Ванеса Паради. И може би, някъде там ще открием истината.

Джони и Ванеса се срещат в края на 90-те години по време на снимачния процес на филма "Деветата порта". Любовта им продължи чак до 2012 г., а спомен от нея останаха двете им деца - дъщеря им Лили-Роуз Деп и синът им Джон Кристофър "Джак" Деп III. 

Лили-Роуз Деп

Лили-Роуз Деп

Съюзът между актьорите изглеждаше толкова истински и красив, че новината за края му шокира света. Те бяха от онези двойки, за които си казваш, че ще бъдат вечно заедно. Но всичко е възможно и за това "всичко" винаги си има причина. А каква е била тя, когато двамата са решили да прекратят връзката си? Дали има общо с домашно насилие, или друг вид тормоз от страна на Джони - категорично не!

И доказателство за това са думите, с които Ванеса неуморно защитава Деп в съда. Не е известно дали в настоящото дело тя ще бъде поканена да свидетелства, но със сигурност може да се каже, че двамата са в много добри отношения. Дори и през 2012 г., когато раздялата им бе все още отворена рана, те заявиха, че продължават да бъдат приятели. 

Причината, заради която са сложили край на красивата си любов, бил натовареният им график като артисти и най-вече този на Джони. Самият актьор е споделял многократно в интервюта, че голямото разстояние и професията му, която изисква от него да бъде на различно място всеки ден и да отсъства за дълго от дома им, е било решаващият фактор, който ги е разделил.

Джони Деп, Ванеса Паради

Ванеса потвърждава, че връзката им вече е била изчерпана и въпреки че все още се обичали, не били щастливи заедно. А относно домашното насилие и всички обвинения на Амбър Хърд към Джони, Паради е категорична, че граничат с абсурда. И до ден днешен актрисата определя бившия си любим с думите "щедър" и "ненасилствен":

"Джони е много щедър, добър и внимателен човек и баща. Винаги, когато снима филм, целият екип го обича. Той е толкова земен, смирен, уважава всекиго и в същото време е еидн от най-добрите актьори, които някога съм виждала". 

Но независимо от думите на Ванеса и липсата на солидни доказателства, Джони изгуби предишното дело срещу Амбър и беше определен от таблоида The Sun като "бияч на съпруги". 

Джони Деп

Паради откровено не вярва на твърденията на Амбър Хърд, че е била жертва на насилие от страна на Джони Деп:

"Нищо от това, което научих, не съответства на личността на Джони, когото познавам. От опита ми с него през годините, мога да заявя категорично, че той никога не ми е посягал и никога не е прибягвал към насилие, спрямо мен или децата ни. За съжаление обаче хората вярват на обвиненията и по този начин кариерата и животът му се съсипват. Това е толкова несправедливо и тъжно, защото той е помогнал на много хора."

С тези думи Ванеса Паради определя случващото се в съда и битката, в която Джони е въвлечен. А кога ще дойде краят и къде е истината - очакваме времето да покаже.

Четете още: Любовта е до време, омразата е вечна: Амбър Хърд обвинява Джони Деп в жестоко изнасилване

 


Още по темата

Коментари

2 Анонимен.
  26 април 2022 | 20:07 отговор
 

Има пет признака по които да познаеш един насилник. 1.Той винаги атакува пръв - вербално и физически. 2. Той винаги ще изкара другия виновен. Дори и ако е направил очевидна грешка, той ще обвини партньора си. 3.Ако види, че жертвата му на насилие започва да се осъзнава, започва да заплашва, най-често със самоубийство. А ако номерът не мине започва да заплашва роднините на жертвата. 4.За да оправдае поведението си, насилникът очерня имиджа на жертвата си пред приятелите му и така приятелите на жертвата започват да го отбягват и да застават на страната на насилник и да го оправдават. 5. Насилник винаги изглежда усмихнат, докато жертвата му се превръща в затворена личност, която през цялото време е напрегната и върви и върви подир насилник си като кученце. Амбър Хърд отговаря на всичките 5 признака. За това никой не може да ме убеди, че тя е била жертвата.

 
1
  26 април 2022 | 14:41 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени