Автор
Антония Дамянова

Не е честно: Джулия Робъртс и Джордж Клуни повторили 80 пъти сцената с целувката в новия си филм 'Билет до рая'

В новия си съвместен филм „Билет до рая“ Джулия Робъртс и Джордж Клуни повтарят единствената сцена с целувка, която двамата си разменят в кинолентата, цели 80 пъти, за да я заснемат по възможно най-перфектния начин. Това споделят самите актьори пред „Ню Йорк Таймс“.

Когато Клуни разказал за многобройните дубли на съпругата си Амал, тя направила недоволна гримаса и възкликнала: „Я стига де, по дяволите“. Наложило се Джулия Робъртс да обясни всичко. „79 пъти избухвахме в смях, едва на 80-ия успяхме да се целунем. Отне ни сякаш 6 месеца“, разказала ѝ тя.

"Бяхме в един своеобразен балон и това е най-дългото време, в което съм била далеч от семейството си. Не мисля, че съм прекарвала толкова много време сама от 25-годишна възраст", казва Робъртс пред The New York Times.

Подобно на отношенията си извън снимачната площадка, когато двамата актьори постоянно се шегуват един с друг, те се забавлявали изключително много и пред камерите.



Джордж Клуни и Джулия Робъртс са приятели от десетилетия – работили са заедно по поредицата "Бандата на Оушън", а сега се обединяват в екипа на "Билет до рая". 54-годишната актриса не пропусна да отбележи, че Клуни ѝ е помагал през цялото време, когато е била сама в Австралия, за да снима романтичната комедия.

Робъртс посочва още, че никога не се е отделяла за толкова дълго време от съпруга си Дани Модър и трите им деца тийнейджъри.

View post on Instagram
 

Това е първата обща романтична комедия на двете холивудски звезди. В нея героите на Робъртс и Клуни са разведени съпрузи, които заминават "на пожар" за Бали, за да предотвратят прибързания брак на дъщеря си Лили. Тя е брилянтна студентка, която заминава за екзотично пътешествие с най-добрата си приятелка, за да отпразнува завършването на университета. На острова обаче Лили се влюбва до уши в местен млад мъж на име Геде.

Любовта ѝ към младежа, когото едва познава, е толкова силна, че тя решава да се омъжи за него. Решението ѝ идва като шок за родителите ѝ, които скорострелно се втурват към индонезийския остров, за да спасят дъщеря си от фаталната грешка, които самите те направили преди 25 години, когато се обвързали твърде млади в колежа.

След низ от забавни, абсурдни и доста комични ситуации двойката осъзнава, че чувствата между тях не са напълно угаснали. Изглежда, че любовта на дъщеря им към екзотичния младеж е шанс двамата отново да намерят път един към друг.

Лентата тръгна по екраните в България тази седмица и вече отбелязва изключителен интерес, привличайки все повече зрители в салоните.

Четете още: Киану Рийвс на 58: Бъдете мили. Бъдете луди. Няма време за нищо друго