Неостаряващият Елтън Джон върна стрелките на часовника назад

06 август 2022 | 08:31
703
1
Снимки: getty images
1

На 75-годишна възраст Елтън Джон все още е в страхотна форма, което се видя по време на своето турне Farewell Yellow Brick Road на Soldier Field в Чикаго в петък.

Легендарният британски певец върна стрелките на часовника и изпълни много от своите незабравими стари, но златни хитове от своята шест десетилетна кариера.

Турнето, което започна в САЩ в Алънтаун, Пенсилвания, през септември 2018 г., претърпя няколко отлагания поради пандемията от COVID-19 и заради здравето на Джон.

Елтън Джон

Елтън Джон (роден като Реджиналд Кенет Дуайт) и групата му започнаха концерта с вълнуващо изпълнение на Bennie And The Jets, докато той блесна с мегаватовата си усмивка зад пианото.

Но не след дълго той стана от мястото си, за да се включи пред публиката си.

Облечен в черен смокинг блейзър, пълен с асортимент от бродерии и черни панталони, роденият в Пинър, Мидълсекс, Англия, забавляваше развълнуваните си фенове както с музиката, така и със закачките си.

Той носеше запазената си марка крещящи очила, които тази вечер бяха с големи рамки и червени нюанси.

Пред многобройната заредена с енергия публика, Джон и компания не загубиха инерция, когато последваха Philadelphia Freedom.

Докато шоуто му продължаваше, Джон представи изпълнения на другите си хитови песни, включително I Guess That's Why They Call It The Blues, Rocket Man, Candle In The Wind, Sad Songs (Say So Much), Don't Let The Sun Go Down На Me, Crocodile Rock, I'm Still Standing and Saturday Night's Alright For Fighting.

След шоуто в Чикаго, британският музикант и групата им предстои кратка едномесечна почивка от пътувания.


Те ще се върнат на сцената на 7 септември, когато турнето ще бъде подновено с няколко концерта в Rogers Center в Торонто, Канада.

Да припомним, че след началото на турнето Farewell Yellow Brick Road през септември 2018 г., което бе предназначено да бъде последното пътуване на Джон по света, групата свири последователно около година и половина.

Но след това, когато COVID-19 стана пандемия през март 2020 г., турнето беше спряно, което се случи веднага след шоуто му в Сидни, Австралия, на 7 март същата година. Между пандемията и повтарящите се здравословни проблеми на Джон, включително операция на бедрото поради падане върху твърда повърхност, турнето в крайна сметка беше отложено до 19 януари 2020 г., когато той излезе на сцената в Smoothie King Center в Ню Орлиънс.

 

Елтън Джон

След рестартиране в Big Easy, турнето продължи в някои части на САЩ до28 април в Маями.

След това британският вокал и групата му взеха триседмична пауза, преди да се върнат в Европа с концерт във Форнебу, Норвегия, на 21 май.

Европейският етап продължи до 4 юли в Уотфорд, Англия, след което Джон си взе единадесетдневна почивка, преди да продължи в САЩ с шоуто във Филаделфия, което се проведе на 5 август 2022 г.

Турнето ще направи последната си спирка в Съединените щати на 20 ноември на Dodger Stadium в Лос Анджелис.

Петгодишното турне Farewell Yellow Brick Road е планирано да приключи официално в Стокхолм, Швеция, на 8 юли 2023 г.


Четете още: На 75: Арнолд Шварценегер тренира всеки ден! Вижте какъв е режимът му!

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  07 август 2022 | 02:17 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 02:17

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 02:17

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
07 август 2022 | 02:18

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени