Автор
Христина Кирилова

Никога не сте я виждали така: Риана подпали мрежата по кожено бельо (видео)

Риана стана майка за първи път едва преди няколко месеца, но днес изглежда по-секси от всякога. Известно е, че певицата е работно момиче и никога не загърбва ангажиментите си и сякаш фактът, че има новородено не я спира да продължава с бизнеса си. Тя е жената-чудо и вдъхновява милиони по света! И може би затова и състоянието ѝ стига почти 1.5 милиарда долара.

Поредното доказателство за думите ни са горещите кадри, които сподели в мрежата преди часове. В краткото видео Риана представя най-новото попълнение в модната си колекция Savage X Fenty - уникален кожен сет, на който никой мъж няма да може да устои. Певицата позира пред камерата в прилепнал кожен комбинизон, който напомня корсет в комбинация с ръкавици и дълги кожени ботуши. И трябва да отбележим, че този парещо секси тоалет ласкае женствените ѝ извивки.

View post on Instagram
 

Риана представи горещата визия само дни, след като сподели, че мечтае някой ден Бионсе да бъде модел на марката ѝ. Сред звездните дами, които са разхождали моделите ѝ по подиума са Ирина Шейк, Синди Крауфорд, Джиджи Хадид и дъщерята на Мадона - Лурдес.

View post on Instagram
 

Четете още: Натали Трифонова замина за романтична дестинация