Автор
Woman.bg

Номерът на Меган Маркъл - да се събира с правилните хора

Меган Маркъл отдавна е известна с безпогрешния си нюх за приятели и неведнъж е била нападана от медиите за това. Още през първите месеци от връзката си с Хари тя бе сочена с пръст от недоброжелателите, а след като стана законна снаха в кралското семейство, напрежението ескалира и светът буквално се раздели на две – на нейните поддръжници и противници. Причината за това е не само фактът, че тя е твърде необичаен избор за съпруга на принц Хари, но и заради нелекия ѝ характер.

След като стана популярна, редица бивши близки на Меган я набедиха за пресметлива и хитра използвачка, която създава фалшиви приятелства. Тя никога не търсела просто хора, с които да прекарва времето си добре, а такива, от които може да извлече облаги. Поредното доказателство за това е и списъкът с гости от сватбата ѝ с Хари.



Година и половина след грандиозното събитие биографът на кралското семейство, Андрю Мортън, издава, че херцогинята много добре премислила точно кои да бъдат звездните гости, поканени лично от нея. И това съвсем не били хора, които тя познава добре – напротив.

Според биографа Меган е изградила цяла стратегия около списъка. Знаете ли, че преди сватбата тя не е била никак близка с Джордж и Амал Клуни? Както и с друга неина звездна поддръжничка – Опра Уинфри. Всъщност, тя „ухажвала“ тези влиятелни личности, защото е имала силната нужда от симпатизанти, които да застават зад гърба ѝ, когато всички медии я нападат. И така и се случва.



Изненадващо, след кралската сватба Меган и Хари многократно са засичани в компанията на семейство Клуни. По същото време се заговори и че херцогинята е изключително близка с Амал. Очевидно тази дружба се е зародила след голямото тържество.

Андрю Мортън твърди още, че Меган много е държала на звездни гости, които дори не са в приятелския ѝ кръг. Явно тактиката ѝ е печеливша, тъй като всички знаменитости на Острова я подкрепят.

Четете още: Вижте коледната картичка на Меган и Хари