Автор
Ева Григорова

Нов скандал в "Сексът и градът": Бивше гадже на Кари Брадшоу излъга, че ще участва в продължението

Помните ли гаджето на Кари Брадшоу - Ейдън Шоу? Феновете на актьора Джон Корбет, изиграл ролята на секси дърводелеца, останаха разочаровани след като той не се появи дори във финалния епизод на And Just Like That.

“Ще играя в сериала” - каза Корбет в свое интервю от април миналата година. Той дори допълни, че “много се вълнува” да се появи отново в ролята на бившия годеник на Кари и че ще вземе участие в “няколко епизода”. Това изказване накара върлите почитатели на поредицата да очакват неговата поява във всеки следващ епизод, който HBO Max пуска. След като обаче актьорът не се появи и в последната серия от сериала, всички усетиха, че има нещо гнило. Оказва се, че Джон Корбет е излъгал и компанията не е обсъждала неговото завръщане в поредицата.

View post on Instagram
 

“Всъщност ние никога не сме казвали нищо за Ейдън” - коментира продуцентът на сериала Майкъл Патрик Кинг.

“Винаги се опитваме да бъдем много сдържани и да погледнем реално на нещата, през които преминават хората и това няма нищо общо с появата на Ейдън. Това щеше да бъде твърде много за Кари. Този сезон ѝ дойде в повече. Искахме тя да премине през всичко и да стигне до светлината, именно за това последната серия се казва "Seeing the Light". Искахме тя да излезе. Завръщането на Ейдън щеше да е голяма сюжетна линия, която всички у дома написаха, но ние никога не сме планирали такава” - допълни Кинг.

View post on Instagram
 


Джон изигра пасивно-агресивния бивш годеник на Кари Брадшоу, който се появи в сезоните три, четири и пет на “Сексът и градът”. Двамата имаха изключително силни екранни моменти - караници за нейното пушене, изневерите на Кари, аборт, модата и дори за неговата вила.

Кари и Ейдън се срещнаха за последен път на екран във филма “Сексът и градът 2”, когато си размениха целувка, въпреки че стана ясно, че Ейдън е женен с три деца, а Кари вече бе омъжена за Тузаря.

View post on Instagram
 


Според слуховете And Just Like That ще продължи с втори сезон, разговорите за който ще започнат съвсем скоро. Допадна ли ви продължението на легендарния сериал?