Автор
Антония Дамянова

Новият мъж в живота на Анджелина Джоли влиза в 'Гладиатор 2'

Младият ирландски актьор - Пол Мескал, който беше уловен от папараци на среща със самата Анджелина Джоли, продължава да привлича вниманието към себе си.

Най-прясната новина около 26-годишният хубавец е свързана с предстоящата екранизация на продължението на култовата продукция „Гладиатор„ - филмът, който превърна Ръсел Кроу в мегазвезда. Ролята му на гладиатора Максимус му спечели пет от 12-те награди „Оскар“, за които беше номиниран, включително за най-добър филм.

View post on Instagram
 

Очаква се снимките на продължението на хита от 2000 г. на Ридли Скот да започнат съвсем скоро, като филмът този път ще се съсредоточи върху Мескал в ролята на Луций - римлянин - син на Лусила (Кони Нилсен), племенник на Комод (Хоакин Финикс) и внук на Марк Аврелий (Ричард Харис). „Гладиатор 2“ ще бъде режисиран и продуциран отново от Ридли Скот, а сценаристът на „Наполеон“ Дейвид Скарпа ще подготви сценария.

Дизайнерът на костюмите - Джанти Йейтс, и дизайнерът на продукцията - Артър Макс, са същите, които работиха по оригиналния филм и безспорно се справиха брилянтно със задачите си. Този път те ще ни върнат към 200-та г. пр. н. е., когато ще се развива действието на филма. Продължението се разработва още от 2018 г., но все още снимките не са започнали.

Пол Мескал, който нашумя с ролята си в сериала „Нормални хора“, бе уловен на среща с Анджелина Джоли, която пък преди това беше снимана да гледа очарована неговата пиеса „A Streetcar Named Desire“ на театралната сцена в Лондон. Всичко това даде повод за твърденията, че двамата се срещат тайно от няколко седмици, а масло в огъня на тези слухове наля самият и Пол, който в началото на декември 2022 г. сложи край на 2-годишната си връзка с приятелката си – певицата Фийби Брийджес.

Четете още: Когато Анджелина Джоли ти е майка: Шайло търси себе си и пак е момче (снимка)