Няма да повярвате какво призна Лизо

16 август 2022 | 15:41
740
4
Инстаграм, Getty images
4

Певицата Лизо призна нещо много изненадващо. В радио ефира Лизо сподели, че се намира в отворена връзка.

„Традиционните романси ме плашат,“ каза певицата, която не се притеснява и от апетитните си форми, обличайки на сцената зашеметяващи тоалети.

„Моногамията ме кара да се чувствам клаустрофобично.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Отскоро Лизо има връзка с актьора Майк Райт, но явно не смята , че това трябва да й попречи да се радва и на нови усещания.

„Моето правило е „Прави каквото искаш, искам само да знам, че ме обичаш“,“ обясни звездата.

„Не ми допадат условията, които вървят ръка за ръка с повечето романтични взаимоотношения.“, казва още тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

И бърза да уточни, че не спи с когото й дойде, просто не обича ограниченията.

 

Странното е, че тя признава, че и полигамията (връзката с няколко човека едновременно) не е за нея, защото и при този тип взаимоотношения също има конкретни правила.На въпроса как би реагирала, ако партньорът ѝ поиска да е само с него, звездата даде изненадващ отговор: „Бих била склонна да го направя, но не искам да го наричаме моногамия,“ каза тя. „Нека просто се фокусираме върху любовта ни.“


Още по темата

Коментари

4 фен(бивш)
  18 август 2022 | 18:04 отговор
 

чичко Гугъл каза,че е ИГРАЧ,по Американски футбол.

 
3 Stamatis
  17 август 2022 | 15:27 отговор
 

По-интересно щеше да я питат, ако приятелят й я попита, дали може да се гушка с други момичета, докато е с нея. Ако наистина го иска и харесва, няма да се радва на такъв въпрос и ще го заклещи с 200те си кила до стената!Всички са много отворени, докато не разберат, че и другият може да си има по няколко приятелки и то финни гаджета!

 
2 Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
  16 август 2022 | 16:03 отговор
 

Че хубавицата Надка е надградила с ново чаве , с нов тъпкач и ново по луксозно семейно ложе.

 
 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 16:04

миндил 1. момиче което е спало с много момчета. 2. грозница

1 Бивш от МВР
  16 август 2022 | 15:47 отговор
 

Весела ,че тоя дзвер и негър е по голем дзвер от негъро серина от тенис на корто му.

 
 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 15:51

Весела Георгиева , че оно човек не е убаво така да се подиграва на хората , но...

 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
16 август 2022 | 15:52

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 15:53

!!! Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...!!!

 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
16 август 2022 | 15:54

Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле...

 
Бивш от МВР
16 август 2022 | 15:55

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра ? !!! Че за славата на наша надка дойчева.

Добави Коментар

Най-четени