Няма да повярвате: Шакира има нов мъж до себе си?

27 март 2023 | 15:08
12250
0
Getty Images/ Instagram
0

Шакира може би е намерила любовта с нов мъж в Маями или поне така твърдят испанските медии.

46-годишната певица е в процес на преместване от Испания във Флорида, след като подписа споразумение за попечителство над двете си деца с бившия си Жерар Пике.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakirabss)

Все още не е ясно дали Шакира планира да напусне Барселона със синовете си Милан, на 10 години, и Саша, на 8, през юни, когато е краят на учебната им година или смята да го направи още през следващите няколко седмици.

Испанският новинарски уебсайт OK Diario твърди, че изпълнителката може да има още една причина, за да ускори преместването си в Маями. Това е мистериозен мъж, за когото се твърди, че е срещала преди няколко месеца, още преди да напише последната си песен, насочена към Пике и новата му приятелка Клара Чиа.

Уебсайтът съобщи през уикенда: “Изглежда, че колумбийската певица е намерила нова любов в лицето на мистериозен мъж, когото е срещнала в Маями и с когото е в контакт от четири месеца.“


Сайтът не споменава повече подробности, освен това, че мистериозният мъж не е бившият възлюбен на Шакира - Антонио де ла Руа, с когото тя излизаше преди да срещне Пике на Световното първенство през 2010 г.

Двойката, която се раздели през май след 11 години заедно, потвърди през ноември, че е постигнала споразумение след продължителни преговори. Като част от споразумението бившият футболист Пике, който сега излиза с каталунската красавица Клара Чиа, има правото да прекара ваканциите с децата си.
 


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени