Автор
Ива Петрова

Обраха телевизионната водеща Елън Дедженерис

Животът на най-забавната американска телевизионна водеща се руши пред очите ни. Вече от няколко седмици бивши служители на Елън Дедженерис коментират неодобрително поведението ѝ на снимачната площадка на „The Ellen DeGeneres Show“.



Една от основните забележки е, че Елън не поема отговорност за случващото се зад кулисите на своето токшоу. „Ако иска да води предаване, озаглавено с нейното име, трябва да е по-заинтересована от случващото се. Вероятно изпълнителните продуценти ѝ казват, че всичко е чудесно и всички са доволни, а тя просто им вярва – но е нейно задължение да проучи въпроса по-задълбочено“.

Бившите служители на Дедженерис я обвиняват и в постоянен тормоз и в създаване на токсична обстановка в работната среда. Това естествено се отрази на репутацията на звездата – много телевизионни зрители ѝ обърнаха гръб и сега бойкотират шоуто ѝ.

Сега пък Елън се сблъска и с друг проблем. Тя и съпругата ѝ Порша Де Роси станаха жертви на обир, след като крадци влязоха с взлом в дома ѝ на стойност 27 млн. долара. Шерифът на окръг Санта Барбара съобщи, че престъпниците са откраднали скъпи часовници и бижута. Той посъветва всички жители на квартала да не оставят домовете си без надзор и да не гасят лампите, за да създадат илюзията, че в жилището има хора. Недалеч от Елън Дедженърс живеят и други холивудски звезди, например Мег Раян, Ариана Гранде и Опра Уинфри.


Елън Дедженерис и съпругата ѝ Порша Де Роси

Четете още: Меган и Хари: Щом снимаш сина ни, ще си платиш