Откачените капризи на Доналд и Мелания: Моля ви, да я махате тая гарнитура и наливайте ми колата на 3 пъти

Светът определено ще запомни мандата на Доналд Тръмп. Някои ще го запомнят с усмивка, други с гняв, трети с пренебрежение, но истината е, че републиканецът е култова личност с култово самочувствие и култово изисквания.

В подкрепа на думите ни днес ще ви споделим някои от странностите на президента и на любимата му Мелания. Съвсем наскоро западно издание публикува част от правилата в хотела Trump International, който се намира на около 5 преки от Белия дом, свързани с обслужването на бившата първа двойка в ресторанта.

Според източници Доналд и Мелания рядко излизали през последните 4 години, единственото място извън Белия дом, на което вечеряли, бил точно хотелът на Тръмп. И вярвайте, съдейки по изискванията на президента и неговата дама, е истинско предизвикателство да бъдеш сервитьор в този ресторант.

Да започнем от настаняването – Доналд и Мелания винаги сядат на маса 72, която се намира в центъра на ресторанта. Тя се пази само за семейство Тръмп, дори това да означава, че може да остнае празна, ако те не се появят.



Първото изискване, след като бъде настанен президентът, е сервитьорът да му предложи дискретно малка бутилка с дезинфектант за ръце (припомняме ви, че това се е случвало още преди пандемията). Веднага след това обслужващият трябвало да зададе въпроса:
„Как предпочитате вашата диетична кола, с или без лед?“. А самото сервиране на напитката е било стриктно по точно описан протокол от 7 точки, съпроводен с 4 картинки. Тръмп счита за недопустимо колата му да бъде отваряне, преди да бъде поднесена на масата. Колата се отваря задължително пред него. След това е трябвало да бъде поставена от дясната му страна.



За щастие готвачите не са били крайно затруднени от Доналд, тъй като той винаги похапвал едно и също – микс от скариди, добре приготвена пържола и пържени картофки, които задължително трябвало да бъдат поднесени с любимата му марка кетчуп, който обаче трябва да бъде отворен пред Тръмп така, че да се чуе отлепването на етикета. За десерт предпочитал ябълков пай или шоколадов сладкиш. И това не е всичко – Доналд много държал да му бъде доставен допълнителен поднос с нездравословна храна – чипс, шоколади, желирани бонбони и стафиди в шоколад.

Мелания също демонстрирала своите странности, но по далеч по-скромен начин. Ако ѝ сервират обаче ястието ѝ с гарнитува, тя го връщала моментално. Запомнете – никакви гарнитури за Мелания!



Тузарският хотел е едно от местата, където могат да бъдат забелязани доста звезди, с изключение на тази част от тях, които не симпатизират на г-н Тръмп. Само през 2018 г. той регистрира печалба над 40 млн. долара от хотела, за което отнесе доста критики, тъй като е в разрез с клаузата за възнагражденията на Конституцията. Факт е, че по време на мандата си Доналд направи опит да продаде имота, но така и не успя.

Четете още:
Брад Пит е съкрушен, Анджелина буквално го съсипа, децата го предадоха