Папи Ханс спря дъха на жените: Показа тяло на Аполон (Снимки)

Константин Трендафилов, известен като „Папи Ханс“, определено знае как да доведе жените в социалните мрежи до полуда.

Седнал на сърф върху морските вълни, писателят музикант публикува два кадъра, на които демонстрира тяло на Аполон, обрисувано на места с интересни татуировки.

View post on Instagram
 


Секси гледката на мускулестите му форми веднага привлече вниманието на фенките му и само за три часа фотосите събраха над 6 000 харесвания.

„Нямаш ли пари“ и песните преди това са плод на много труд. След който заслужено си почивам? Никога не съм си представял, че вече трети трак, всеки месец, ще бъде такъв успех. За това мога само да благодаря на слушателите си, които се радват на това, което правя, а не ме слагат “в чекмедже”. Ще търся и намирам начини как да ги възнаграждавам“, е написал Папи Ханс към снимките.

Да припомним, че наскоро той представи песента „Нямаш ли пари“, която е третият трак от предстоящия албум „Когато позираш – прозираш“. В него Папи ще събере общо 12 песни, които преди това ще представя в продължение на година. Тавата ще се продава в комплект с новата му книга.

Освен с приятелката си – актрисата Сара Драгулева, във видеоклипа музикантът си партнира и с Николета Лозанова, която той страстно целува.

View post on Instagram
 

Четете още: Николета Лозанова разголи гръд от Атина и подлуди мъжете (Снимки)