Порасналата дъщеря на Салма Хайек събра погледите заедно с майка си на червения килим

14-годишната дъщеря на Салма Хайек събра погледие върху себе си по време на премиерата на филма "Вечните". Красивата наследничка на актрисата премина заедно с майка си по червения килим по повод представянето на кинопентата, дело на студио Marvel.

Очарователната Валентина Палома, също като звездата от "Десперадо", бе облечена в очарователна къса черна рокля на бели точки - дело на Ив Сен Лоран, и ботуши до глезените.

Хайек обаче и този път не изневери на предизвикателния си стил, като се появи в тоалет на Гучи с чувствително дълбоко деколте, изкарващо на преден план шармантния ѝ бюст. Голи рамене и цепка, разкриваща златни обувки на висока платформа придаваха завършек на уникалната ѝ секси визия.

Палома е единствената дъщеря на Салма от бившия ѝ съпруг Франсоа Пино.

Актрисата не обича да говори много за дъщеря си и техните семейни отношения. През 2020 г. в интервю за "Телеграф" сподели, че и на двете им е било много трудно по време на локдауна, а Валентина Палома е страдала много, защото са ѝ липсвали приятелите.



В продукцията на "Марвел" - The Eternals ("Вечните") освен Салма Хайек ще видим и още три холивудски красавици - Анджелина Джоли, Джема Чан и Лорен Ридлоф.

Четете още: Новите звездни двойки, които ни изненадоха с любовта си това лято