Поредният удар на Хари към кралицата в един от най-важните дни в живота ѝ

21 април 2021 | 17:17
14618
4
снимки: Getty Images
4

Принц Хари е отлетял за САЩ вчера, точно 24 часа преди първият рожден ден на кралица Елизабет Втора след смъртта на обичания ѝ съпруг Филип. 

Папараци са заснели как кралският наследник пристига на летище Хийтроу вчера, за да се прибере при бременната си любима Меган и двегодишния им син Арчи. Противно на очакванията, херцогът на Съсекс излетя преди празника на баба си и след като бе направен опит за разговор между него, брат му Уилям и баща му Чарлз. Според източници той не е успял да се види с тях очи в очи след погребението на принц Филип, но е написал дълбоко и прочувствено писмо до Чарлз. 

принц Хари

Хари пристигна точно преди седмица в Лондон, няколко дни преди да изпрати дядо си по последния му земен път, тъй като е трябвало да остане под карантина. Експерти твърдяха, че той ще се прибере обратно в САЩ буквално часове след траурната церемония, но остана още няколко дни. Ето защо се предполагаше, че ще уважи кралицата за рождения ѝ ден и ще я посети, но уви - това не се случи. Дали е планирал този пореден удар, или се е случило нещо непредвидено - не е известно. 

кралица Елизабет Втора

Днес кралицата става на 95 г. и прекарва празничния ден в замъка Уиндзор, където само допреди дни живееше с любовта на живота си - принц Филип. Нейно Величество е в компанията само на няколко свои служители, заради пандемичната обстановка. Дори и синът ѝ принц Чарлз ще я поздрави от разстояние, но няма да я посети на живо.

 

Сега предстои Хари да бъде подложен на 10-дневна карантина, както следва за всеки пристигнал в страната. 

Четете още: Мира Добрева показа порасналата си дъщеря. Истинска красавица!

Още по темата

Коментари

4 Боби
  30 април 2021 | 20:47 отговор
 

Ами всяка бременност на 39 годишна жена е рискова. И е по-добре поне заради децата си да се смири малко, да не води вражди с семейството си и с това на мъжа си, да не съди наред, когато пишат неприятни неща за нея и други подобни. Негативизмът се връща като бумеранг.

 
3
  22 април 2021 | 08:54 отговор
 

Ебаси глупака! Вместо да живее в дворец, той отиде при негърката.

 
2 С.В.
  22 април 2021 | 07:44 отговор
 

Ужасно неприятна и голяма използвачка.А Хари е абсолютен наивник.Развали си отношенията с всички от семейството заради една некадърна артистка,която ще го използва докато може и после ще го зареже.За това и толкова бърза да го върже с кой знае още колко деца.

 
1
  21 април 2021 | 21:30 отговор
 

Сигурно Мегън е почнала помятането.

 
 
Боби
30 април 2021 | 20:44

Ами всяка бременност на 39 годишна жена е рискова. И е по-добре поне заради децата си да се смири малко, да не води вражди с семейството си и с това на мъжа си, да не съди наред, когато пишат неприятни неща за нея. Негативизмът се връща като бумеранг.

Добави Коментар

Най-четени