Принц Андрю се крие при кралицата, още не е видял новородената си внучка

21 септември 2021 | 10:52
1649
1
Getty Images/ Instagram
1

Откакто стана ясно, че предстои принц Андрю да бъде обвинен в сексуално посегателство, той пребивава в двореца Балморал в Шотландия - една от любимите летни резиденции на кралица Елизабет II.

В момента кралската особа и адвокатите му се опитват да измислят стратегия, с която да предотвратят започването на процес срещу него.

Принцът е обвинен, че е имал сексуални контакти с жена на име Вирджиния Робъртс, когато тя е била непълнолетна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Doody (@tpdoody)

Андрю отрича това да се е случило и се опита да обори процеса като заяви, че документите за делото не са му били връчени по правов ред, а в момента адвокатите на ищцата търсят начин да стигнат до него, за да стартират делото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)


Междувременно по-голямата му дъщеря принцеса Беатрис стана майка за първи път в неделя, а новината бе обявена вчера. Беатрис е родила момиченце, чието име все още не е известно. То е 12-тото правнуче на кралицата и 11-ия поред наследник в линията на унаследяване на трона. Беатрис роди само 7 месеца след своята по-малка сестра Южени, която стана майка на син съвсем скоро.

 


Близки до семейството разкриват, че бившата съпруга на принц Андрю - Сара Фъргюсън е напуснала Балморал, където пребиваваше заедно с него, за да се запознае лично с внучето си в Лондон. Той обаче е предпочел да остане в Шотландия, където е по-трудно правните документи да му бъдат връчени. А дали процесът може да бъде избегнат, предстои да разберем ...
 

Още по темата

Коментари

1 Еми нормално бе, травестит
  21 септември 2021 | 12:35 отговор
 

Кой иска да пусне дърт педофил около малки момиченца?

 

Добави Коментар

Най-четени