Принц Хари изгони охраната - кара сърф в Малибу като нормален човек

Изглежда, че принц Хари е по-щастлив от всякога и се чувства в свои води в слънчева Калифорния.

35-годишният внук на кралица Елизабет Втора е бил забелязан да кара велосипед до магистралата на Тихоокеанското крайбрежие във вторник следобед, 30 юни. Той се е движел в посока на една забележителна дестинация - известния плаж Surfrider, известен още като First Point, в Малибу. Според свидетели нито Меган Маркъл, нито 2-годишният му син Арчи са му правели компания.

„Хари караше колело по Surfrider Beach, където често могат да се видят сърфисти. Беше сам, в бял велосипеден костюм и, разбира се, с каска. Явно отиваше да сърфира, защото се спря да огледа вълните. Изглежда се радва на решението да приключи с кралския живот и се превръща в типичен калифорниец!“ – разказва очевидец пред Hollywood Life. Той добавя още, че няма как да се припознае в принца, тъй като емблематичната му коса е разпознаваема навсякъде. Това, което направило впечатление на свидетелят обаче, бил и фактът, че наоколо не се забелязвала никаква охрана.

За жалост, той не е снимал, затова фотодоказателства за този момент липсват.

Страстта на принц Хари към сърфирането е пословична. Неведнъж той е уважавал с присъствието си редица събития, свързани с този спорт.

Принц Хари сред сърфисти в Южна Африка, 2015 г.

Последното от тях беше по време на турнето на херцозите на Съсекс в Южна Африка през септември, 2019 г., където двамата се срещнаха и разговаряха с местни сърфисти.

Принц Хари и Меган Маркъл сред сърфисти в Южна Африка, 2019 г.

Припомняме, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се оттеглиха официално от кралските си ангажименти и привилегии през март тази година и напуснаха Острова, установявайки се в Бевърли Хилс, Калифорния, където също са лесна плячка за репортери и папараци. Заедно с малкия си син двойката се нанесе в луксозната къща на Тайлър Пери, а съседи са им Адел и Дженифър Лопес.

Четете още: Меган и Хари започнаха работа - взимат по 1 милион на час. Добре ли е?