Меган и Хари започнаха работа - взимат по 1 милион на час. Добре ли е?

Най-после херцозите на Съсекс намериха своето място под слънцето, като за доходите си ще разчитат само и единствено на собствения си труд.

За целта принц Хари и съпругата му Меган подписаха сделка с нюйоркската агенцията „Хари Уокър“, с което директно влизат в кръга от видни оратори, сред които Барак и Мишел Обама, Бил и Хилъри Клинтън, Опра Уинфри и Серена Уилямс, съобщават от Sun.


Припомняме, че знатната двойка, която към момента живее в Лос Анджелис с 1-годишния си син Арчи, обяви плановете си да се самофинансира още през януари тази година, след като се отказа от кралските си привилегии и ангажименти.

Съгласно договора темите, по които знатната двойка ще изнася лекции, ще са фокусирани върху расовата дискриминация, половото равенство, психическото здраве и околната среда. Меган и Хари ще произнасят речите пред търговски асоциации, корпорации, бизнес общности, благотворителни форуми и др.


Специалисти поясняват, че този тип работа е изключително доходоносна за знаменитостите в САЩ, като само една проява им гарантира печалба, отговаряща на 6-цифрена сума.

Експертът по връзки с обществеността Марк Борковски например разкрива, че при всяка реч херцозите могат да си докарват сума от порядъка на 1 милион паунда (или малко на 1 млн. 200 хил. долара)– средства, с които спокойно могат да покриват разходите си по имението на филмовия продуцент Тайлър Пери в Бевърли Хилс, Калифорния, в което младото семейство скоро се нанесе да живее. Твърди се, че младото семейство не е купувало имота, чиято стойност е 14 млн. долара, а живее в него под наем или временно като гости.

По-рано тази седмица принц Хари и Меган посетиха организация, работеща за подобряване на живота на хора, които са били лишени от свобода. Само преди два дни пък двамата сложиха маски за лице и работиха в пекарната „Homeboy Industries" в Лос Анджелис, присъединявайки се към екип, приготвящ храна за уязвими хора по време на пандемията от COVID-19.

Снимки: Sun.co.uk, Колаж: Woman.bg

Четете още: Две умни жени в битка за короната: ето как приключила първата среща на Меган и Кейт