Автор
Ева Григорова

Риана и гаджето ѝ бяха щракнати отново заедно след скандалния му арест!

По всичко личи, че Риана и A$AP Rocky са твърдо решени да прекарат времето си заедно малко преди тяхното детенце да се появи на бял свят.

Двамата бяха щракнати от папараци по време на вечеря с техни приятели в Санта Моника, Калифорния. За вечерта Рири се бе спряла на доста разголен тоалет, включващ горнище на бански и къси панталонки. Наскоро супер звездата заяви, че няма никакво намерение да носи дрехи за бременни, дори в последните месеци от бременността си.

View post on Instagram
 

Това бе и първият път, в който бъдещите родители бяха щракнати заедно, след скандалния арест на Роки. Той бе задържан на летището в Лос Анджелис миналата сряда. Местните власти съобщиха, че ареста е във връзка със стрелба, която се е случила миналия наември. Рапарът бе задържан на летището, след като кацна с частен самолет в Града на ангелите, прибирайки се от почивка в Барбадос заедно с Риана.

View post on Instagram
 


A$AP Rocky е обвинен в нападение с оръжие и пе освободен под гаранция, която възлизаше на внушителните 550,000 долара. В обвинението е записано, че Роки е прострелял мъж, след като двамата са се скарали. А жертвата допълва, че рапърът е избягал от местопрестъплението заедно с двама други мъже.

View post on Instagram
 


Риана и A$AP Rocky разкриха, че са в очакване на първото си дете през януари, а според някои медии се очаква Рири да стане майка съвсем скоро - през месец май.