Автор
Мария Николова

Вижте как ще ражда Риана: Ще бъде грандиозно!

Риана очевидно има намерение да превърне раждането си в грандиозно събитие. Горещата певица от Барбадос вече кацна в родната си страна, където смята да роди. Не си мислете обаче, че Риана ще има обикновено раждане в луксозна болница, водено от екип от лекари. Бебето й ще проплаче в собственото й имение, заобиколено от най-близките жени в живота на майка му.

Певицата не щади средства, за да се подготви с всичко необходимо за голямото събитие. В имението, което струва близо 20 млн. евро, ще има специално помещение за раждането, снабдено с нужното оборудване, включително и с басейн, в който бебето ще поеме първия си дъх. Малкото човече ще бъде изродено от приятелката на певицата Сонита Александър. До Риана в големия момент ще бъдат най-важните и близките жени в живота й.

Докато чакат бебето да се роди, гостите на певицата ще имат възможност да се насладят на различни спа процедури, както и да си направят маникюр и педикюр.

Появата на мъничето пък ще бъде последвана от грандиозно парти, на което ще присъстват приятели и роднини на двойката.

Същевременно Риана разкри, че не вярва на клюките, че приятелят й A$AP Rocky й е изневерил. Спекулациите бяха опровергани и от дизайнерката Амина Муади, с която се твърди, че е преспал мъжът до певицата. Явно слуховете са неоснователни наистина, тъй като Риана пристигна заедно с A$AP Rocky в Барбадос, а между тях видимо всичко изглеждаше спокойно.