Автор
Ева Григорова

Роклята на раздора: Вижте коя дреха всъщност е скарала Кейт и Меган

Вътрешен човек от кралския дворец съобщи подробности за дългогодишната кавга между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, за която никой досега не знаеше!

Въпреки, че херцозите на Съсекс вече две години живеят в Калифорния, конфликтът между бившата кралска двойка и техните роднини остава най-коментираният в таблоидите от двете страни на Океана.

И така през уикенда човек, близък до двора на кралица Елизабет II, разказа интересен факт за семейна снимка по време на кръщенето на принц Луи през лятото на 2018 г.

View post on Instagram
 

Фотосът, който на пръв поглед демонстрира всеобща хармония и любов, всъщност улавя един от най-шумните конфликти в историята на двореца! Оказва се, че преди фотосесията служители на херцога и херцогинята на Кеймбридж са се свързали с принц Хари и Меган Маркъл, като са информирали двойката за дрескода за снимките. Очакването било, че цялото семейство ще бъде облечено в бели и сини нюанси, така че кадрите да спазят определена цветова схема. Въпреки молбата на Кейт и Уилям, Меган заявила "да не ѝ диктуват какво да носи". Според вътрешния човек тя дала да се разбере, че облеклото си е нейна работа и никой не трябва да ѝ дава съвети за стил.

View post on Instagram
 

Добавяме, че по това време Меган и Кейт вече са преживели небезизвестния конфликт, свързан с подготовката на сватбата на херцозите на Съсекс, за който причина стана чорапогащникът на принцеса Шарлот. Според запознати, в опит за помирение, Кейт дори изпратила на Меган букет с цветя. Въпреки това обаче Маркъл възприела дрескода за кръщенето на Луи като натиск и дори укор.

„Меган Маркъл се облече в маслинова рокля, която със сигурност й стоеше много добре. Но в крайна сметка цветът ѝ "изби" от общата пастелно синя гама, която трябваше да е подходяща за кръщенето на малкия принц.” - казва източникът, близък до кралския двор.

View post on Instagram
 


Кейт Мидълтън не казала нищо в деня на кръщенето, но постъпката на Меган Маркъл явно я огорчила. Обърнете внимание на факта, че в дадения ден принц Хари е решил да спази дрескода и се появи със синя вратовръзка, както цялата мъжка част от семейството.