С вечерна рокля и жълти маратонки: Шайло Джоли-Пит надмина майка си по красота (Снимки)

25 октомври 2021 | 16:28
28390
6
Снимки: Getty/Images, Instagram
6

Още един филм от сагата на Marvel за супергероите скоро ще излезе по световните екрани. Миналата неделя Анджелина Джоли, която изпълнява една от главните роли в него, излезе на червения килим на Международния филмов фестивал в Рим, за да представи лентата на зрители и критици.

Но истинската звезда на събитието този път бе една от дъщерите на актрисата - Шайло. Припомняме, че 15-годишната девойка е известна като най-скандална дъщеря на Джоли и Пит заради решението ѝ да бъде момче. От 4-годишна Шайло държеше да я наричат Джон и да се облича като момче, мечтаейки за промяна на пола. Доскоро тя продължаваше да подстригва косата си късо, да носи панталони вместо рокли. Външно тя бе напълно неразличима от момче, макар и доста красива.

Тук е мястото да припомним, че в края на миналата година Шайло се отказа от хормоните за възмъжаване, явно променяйки решението си да промени пола си.

Най-голямото биологично дете на холивудската двойка Анджелина Джоли и Брад Пит се ражда като момиче в Свакопмунд, Намибия, на 27 май 2006 г. След като навършва 3 години, започва да се появява в публичното пространство в момчешки дрехи. По думите на майка ѝ – такова било желанието ѝ. На 9 години Шайло категорично заявява, че e напълно наясно със себе си и че не се чувства добре в женско тяло. По нейна молба започват да я наричат Джон, а не Шайло Нувел, както е рожденото ѝ име.През 2019 г. тя преминава и през хормонална терапия, която да трансформира така тялото ѝ, че да заприлича на момче. Анджелина подкрепя с две ръце всеки избор на детето си. Същото обаче не се отнася за баща ѝ – Брат Пит, който приема с не особена охота решението на дъщеря си. Възпитан в духа и консервативните традиции на баптистко семейство, 55-годишният актьор не одобряваше идеята Шайло да се облича с момчешки дрехи, а още по-малко – решението ѝ за смяна на пола.Но явно природата в случая при Шайло си е казала думата и най-вероятно, навлизайки в пубертета, младата дама е започнала да осъзнава половата си идентичност. Защото сега детето с късата момчешка подстрижка от близкото минало се е превърнало в стинска млада дама. И трябва да признаем, доста стилна и елегантна.

Преди няколко дни тя се появи редом до известната си майка на същата премиера, облечена за първи път на публично място във вечерна рокля. Женственото излъчване на Шайло веднага привлече погледите на наблюдатели и журналисти, измествайки вниманието им от звездната ѝ майка.

Тоалетът на Шайло се състоеше от малка черна рокля на Versace, комбиниран с ярко жълти кецове с петниста леопардова щампа. И дори модните критици се съгласиха, че тя изглежда възможно най-стилно и ярко.Ако Шайло продължава в същия дух, със сигурност би била една от най-бляскавите знаменитости от новото поколение в публичното пространство. Ще чакаме с нетърпение новите ѝ изяви. А съдейки по щастливото лице на момичето, публичността определено ѝ харесва.
 

Четете още: Елтън Джон се оттегля от сцената: Стига толкова аплодисменти, искам да съм до семейството си!

Още по темата

Коментари

6
  26 октомври 2021 | 18:53 отговор
 

 
5
  26 октомври 2021 | 15:56 отговор
 

Забелязват ли захвата на ръката на едното дете и на другото

 
 
26 октомври 2021 | 17:49

Да, и аз го забелязах... Така си е.

4 Милена
  26 октомври 2021 | 13:58 отговор
 

Има усмивката на Брад Пит, какъв ли не го изкараха по време на развода, сега се видя че тази неуравновесена жена, на която по някакъв начин са и поверили 100 деца, се филмира че дъщеря и е гей.... Или по точно трансполова.... Период на децата в който искат да подражават на някой от родителите.

 
3 Ужас!
  25 октомври 2021 | 20:29 отговор
 

Изкукуригалата бабичка(която, междудругото преди беше уникална мацка) за малко да обърка жестоко живота на това хубаво МОМИЧЕ!

 
2 болна е
  25 октомври 2021 | 18:00 отговор
 

болна е от евроатлантически ценности дето се чудиш прав ли да пикаеш, седнал ли, мъж ли си, жена ли си, куче ли си, котка ли си.

 
1 Иван
  25 октомври 2021 | 17:15 отговор
 

Първо, няма как да се познае, че една рокля е вечерна, на 15-годишно момиче. Второ, майката на Шайло, освен глупава е и луда. Нали си махна, или поне щеше да си маха гърдите, за да не получи никога рак на тях. Тогава предложих да си махне и главата, за да не получи никога инсулт. Половината момичета на света на 4 години искат да са момчета, след една година им минава. Но тъпата Джоли е щяла да си повреди детето от демократизъм, а е много хубаво момиче. Изобщо, Шайло, да ти кажа, не си случила на майка. Вярно, има пари, но всичко друго й е скапано. Моите съболезнования.

 

Добави Коментар

Най-четени