Шарън Стоун е била ударена от мълния в собствения си дом, пише "Дейли мейл". Тази шокираща новина сподели самата тя за първи път по време на записа на подкаста на комика Брет Голдщайн. Кога обаче точно се е случил инцидентът, холивудската звезда не уточни.

Случката се е разиграла, докато Шарън пълнила с вода ютията си от кладенеца в двора си. Изведнъж нещо я грабнало и я запратило с всичка сила към хладилника в кухнята.

View post on Instagram
 


"Бях вкъщи, където имахме собствен кладенец. С едната ръка бях хванала кранчето на мивката, с другата държах ютията. Изведнъж в кладенеца падна мълния, която след това удари и мен. Буквално бях хвърлена до другата страна на стаята. Изпаднах в безсъзнание, но майка ми беше там и веднага ме цапардоса по лицето и се съвзех. Не знам как да опиша чувството... Бах шокирана“, разказва актрисата.



Веднага след като се съвзела двете с майка ѝ хукнали към болницата. Изследванията показали, че цялото ѝ тяло било заредено с електричество. Наложило се да бъде под постоянен лекарски контрол, поради което останала в продължение на 10 дни в клиниката.



Това обаче не е единствената близка среща на Стоун със смъртта. В тийнейджърските си години тя едва не прерязала гърлото си, след като се закачила на въжето за простиране и се порязала на косъм от сънната артерия. През 2001 г. пък, продължава историите си актрисата, претърпяла удар, който причинил животозастрашаващ кръвоизлив в мозъка ѝ, продължил цели 9 дни.

Повод за разкриването на тези фрапиращи случки от живота ѝ през годините са мемоарите "The Beauty of Living Twice", които 62-годишната актриса се готви да пусне на книжния пазар до края на годината. В книгата звездата разкрива куп невероятни истории, които, по думите ѝ, обещават да оставят читателя без дъх.

Четете още: Шарън Стоун по бикини в двора: Умопомрачителна даже и на 62 (Снимки и видео)