Автор
Ева Григорова

Скандалът се задълбочава: Ето защо сватбената рокля на Никола Пелц не е била по дизайн на Вики Бекъм

Никола Пелц и Бруклин Бекъм решиха да отговорят на слуховете, че младоженката и нейната свекърва Вики Бекъм въобще не се разбират.

Отчасти те бяха предизвикани от факта, че на бляскавата си сватба булката, която смени няколко тоалета, не се появи в дреха по дизайн на Пош Спайс. Клюките по адрес на двете се засилиха още повече, след като Никола пусна пост, в който е обляна в сълзи.

View post on Instagram
 

Двамата младоженци дадоха общо интервю пред Variety, в което отрекоха твърденията, че Никола и Виктория не могат да се понасят, а блондинката дори сподели, че първоначално е имала намерение да носи дреха, дело на нейната свекърва.

“Щях да го направя и наистина исках, но след няколко месеца тя осъзна, че нейното ателие не може да я направи, така че тогава трябваше да избера друга рокля. Тя не каза, че не мога да я нося, а аз не съм казвала, че не искам да я нося. Оттам започна всичко и така тръгнаха нещата."

View post on Instagram
 


Бруклин добави: “Осъзнах, че винаги ще се опитват да пишат такива неща. Винаги ще се опитват да унижават хората. Но всички се разбират, което е добре.“

View post on Instagram
 


Сега остава да разберем как ще се почувства Виктория Бекъм от факта, че новата ѝ снаха съобщи пред целия свят, че нейното ателие не може да изработи булчинска рокля.


Припомняме, че през 2016-а бившата Спайска направи специална рокля за сватбата на една от най-добрите си приятелки - Ева Лонгория.