Автор
Ива Петрова

След проблемите с алкохола Кара Делевин засия на червения килим в Кан

Кара Делевин се появи свежа и сияеща на червения килим и веднага привлече вниманието към себе си. Появата ѝ се случва месец, след като актрисата и модел притесни близките си с няколко обезпокоителни свои публични изяви.

30-годишният британски супермодел присъства на събитието Fremantle Photocall в Кан в понеделник вечерта. За него тя бе заложила на елегантна, къса черна рокля, а поведението ѝ беше напълно нормално и естествено.

View post on Instagram
 


За вечерта Делевин носеше рокля без презрамки, която беше съчетала с подходящи обувки с остри връхчета и семпла златна огърлица. Актрисата бе оформила карамеленорусата си коса в едри къдрици, които се спускаха надолу по раменете ѝ, а гримът ѝ бе комбинация от опушени очи и бледорозово червило на устните.

Това е втората публична изява на Делевин, откакто самата тя предизвика тревоги относно своето здраве и благополучие.

В края на миналия месец Кара пропусна партито за представяне на своята собствена колекция в рамките на седмицата на модата в Ню Йорк.



В началото на септември пък се появиха папарашки снимки на разрошената и дезориентирана Делевин, която видимо демонстрираше необичайно поведение на калифорнийското летище Van Nuys. Снимките, на някои от които тя се разхождаше само по чорапи, станаха заглавни в жълтите медии. На някои кадри се виждаше как крехката и нервна манекенка крачи по асфалта с кучето си, докато пуши цигари със съмнително съдържание.

Приятелката на Делевин – актрисата Марго Роби, беше снимана дни по-късно да излиза от дома на Кара в Западен Холивуд видимо разстроена. След това се появиха доклади в медиите, в които се твърдеше, че роднините и приятелите на модела са „отчаяни“ в желанието си да я накарат да потърси помощ, за да се справи със своите зависимости.



Източници, близки до модела, казаха пред сайта TMZ, че сестрата на Делевин се притеснява, че тя се бори не само със зависимости, но и с психично разстройство.

Самата Делевин така и не е потвърдила дали се бори със зависимости, въпреки че е признавала в миналото, че употребата на наркотици не ѝ е чужда.

Освен това, по-рано тази година, тя беше уловена да излиза видимо много пияна от парти в Ню Йорк, след наградите на Billboard Music Awards.

Очевидното падение на Делевин изглежда отразява болезнените изпитания на нейната майка Пандора, която е била хероинозависима в младостта си, а освен това се бори с биполярно разстройство.

Четете още: Новото българско Барби гради шеметна кариера в Ню Йорк (Снимки)