Автор
Антония Дамянова

Съпругата на Шварценегер се спасява в манастир след развода: Не е важно дали другите хора ви виждат, а дали вие виждате себе си

В новото издание на подкаста Making Space with Hoda Kotb Мария Шрайвър прави любопитни разкрития за себе си и за това как е преживяла развода си с Арнолд Шварценегер.

Племенницата на американския президент Джон Ф. Кенеди и бивша съпруга на холивудския ас признава, че след процеса е имала нужда от уединение. За да намери утеха от случващото се и да остане сама със себе си, тя решила да отиде в манастир.

67-годишната Шрайвър разказва, че дължи изключително много на преподобната майка, която ѝ помогнала да отвори очите си и да намери нов смисъл и цел в живота си.

"Никога не съм си позволявала да показвам пред непознати чувства, да бъда уязвима, слаба, да бъда поставена на колене, но светът ме принуди. И тогава си помислих: "Добре, Боже, започваме. Ще се възползвам от това и ще науча всичко, което мога, за моята роля и за това, което трябва да науча", споделя тя.



В подкаста Мария Шрайвър допълва още, че ѝ е писнало от това да живее в сянката на известните мъже и да се чувства "невидима".

"Случвало ми се е да се ядосвам на хората, които не ме забелязват, когато стоя до Арнолд или когато стоя до чичо ми или някой друг. И накрая разбрах, че ми дават урок, че не става въпрос за това дали ме виждат. Аз виждам ли себе си? Не е важно дали другите хора ви виждат, а дали вие виждате себе си. И ми отне много време, много дълго време, за да проумея тази истина", обяснява Шрайвър.

Мария и Арнолд бяха женени от 1986 г. и се разделиха през 2011 г., но пред закона бракът им продължи още 10 години след това. Процесът по развода се проточи толкова много заради несъгласия как трябва да разпределят общото си имущество и завърши едва през 2021 г. Двамата успяха да се споразумеят и разделиха всичко по равно.



Причина за краха в отношенията им бе фактът, че журналистката не можа да прости на бившия си съпруг изневярата, след като стана известна връзката на актьора с икономката Милдред Баена, която му ражда син.

От брака си Мария Швайдер и Арнолд Шварценегер имат четири деца.

Четете още: Няма и следа от изкусителката: Лана Дел Рей изглежда шокиращо днес (снимки)