Свекървата си е свекърва: Виктория Бекъм и Никола Пелц никак не се харесват

22 юли 2022 | 15:16
21894
2
снимки: Getty Images
2

Свекървата си е свекърва, била тя и самата Виктория Бекъм. Разбира се, всичко това е в кръга на шегата, но е факт, че между нея и съпругата на най-големия ѝ син, Бруклин - Никола Пелц, се случва нещо, което мнозина приемат за съмнително. 

След като русокосата красавица смени три булчински рокли на сватбата си с наследника на Дейвид Бекъм и нито една не бе дело на свекърва ѝ, която е сред най-известните дизайнери в света, се зародиха слухове, че двете не се спогаждат перфектно. Нещо повече - малко след пищната венчавка, Никола сподели, че сватбата на Дейвид и Виктория преди години е била прекрасна, но че за своята е била най-вдъхновена от тази на Дейвид Боуи и Иман. 

Сега пък по-наблюдателните в Инстаграм забелязаха, че по поведението на Никола и Виктория в мрежата се разбира, че оттношенията им може би не са съвсем гладки. И това се е задълбочило, след като Бруклин и милиардерската наследница си казали "Да". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nicolaannepeltzbeckham)

Факт е, че Виктория Бекъм не харесва и не коментира всяка публикация на Никола в мрежата, както и обратното. Но само преди година, когато Пелц все още беше само годеница на Бруклин, ситуацията беше различна и двете взаимно се ласкаеха публично. Виктория дори не е харесала постовете на избраницата на сина си, посветени на сватбата им, което според някои е явен знак, че помежду им няма само любов и добро отношение.

 

Другият любопитен факт е, че Бруклин сякаш е много по-посветен на семейството на съпругата си, отколкото на собствените си родители. Самата Никол неведнъж е споделяла, че най-добрия му съветник за новите бизнес начинания е баща ѝ, който го насърчил да създаде свое кулинарно предаване. 

 

Дали всъщност има вражда между семейство Бекъм и семейство Пелц, не знаем. И дали наистина Виктория не одобрява съпругата на сина си - също не е потвърдено официално, но вероятно рано или късно, всички тайни ще бъдат разкрити. 

Четете още: Виктория Бекъм е ужасена: Опитаха се да отвлекат дъщеря ѝ


Още по темата

Коментари

2 Виолета
  23 юли 2022 | 09:33 отговор
 

Най Красивото Семейство,най Щастливото, Най Стабилното с най Красивите Деца.... Харесвам ги. Да са Живи и Здрави.

 
1 Бруклин
  23 юли 2022 | 03:48 отговор
 

е грозничка, жена му е хубава, а Виктория си е злобна по принцип. Явно свекито завижда за младостта и красотата.

 

Добави Коментар

Най-четени