Автор
Ева Григорова

Таен любовник: Ето какво знаем за младия милионер, в когото се влюби бъдещата кралица на Испания

Изглежда, че доскоро целият свят обсъждаше връзката на Летисия Ортис и принц Филип, а днес двойката вече е отгледала своите две пораснали наследнички: Инфанте София вече е на 15 години, а бъдещата кралица на Испания - Леонор е на 17 години. Последната дори си има гадже, което не може да се скрие от очите на хората.

През 2022 г. европейските таблоиди бяха пълни със снимки на мистериозен млад мъж, който правеше компания на испанското кралско семейство по време на Великденските празници. Кралските фенове веднага научиха, че името му е Габриел Джакомели и е по-възрастен от Леонор с година.


Произходът на Габриел също е донякъде известен. Младият мъж е от богато американско-бразилско семейство, баща му е инвеститор в немската Deutsche Bank, а майка му работи в рекламата.

Габриел и Леонор се запознават, докато учат. През 2021 г. наследницата влезе в UWC Atlantic College в Южен Уелс. Според източници Габриел и Леонор започнали да се срещат веднага след като момичето влязло в учебното заведение.


Въпреки топлите отношения на влюбените и дори факта, че семейството на Леонор изглежда е приело любовника, двойката има несигурно бъдеще. След дипломирането Леонор ще трябва да отиде на военна служба, за да бъде готова да поеме задълженията на кралица и върховен главнокомандващ на испанските въоръжени сили.

Принцесата ще прекара една година във всяка от военните академии на страната: военновъздушните сили, флота и армията. Що се отнася до Габриел Джакомели, той вероятно ще се върне в Ню Йорк, за да продължи образованието си, тъй като е живял там преди колежа. Дали двойката ще оцелее, предстои да разберем.