Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти - кварталът на богатите

23 април 2020 | 12:17
7988
3
Снимки: Instagram
3

В разгара на епидемията с COVID-19 най-красивата българка за 2002 година се нанесе в тузарски затворен комплекс с басейн, палми и приказен син хоризонт над океана. Новият луксозен дом на Мис България е разположен не къде и да е, а в прословутия квартал на богатите Ориндж Каунти, станал известен покрай едноименния тийн сериал.

Там красавицата ще споделя един покрив с половинката си Симеон и близнаците им Раян и Ема, които се появиха на бял свят през септември 2018 г. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Весела Коледа, любими мои приятелиБъдете здрави, в топ форма, жизнени и енергични, мотивирани и вдъхновениС вълнение и щастие посрещайте всеки нов денНека дядо Коледа ви изненада тази година с безброй радостни преживявания, красиви пътешествия и лоялни приятелиНие със Симеон, Ема и Раян ви изпращаме много целувки и прегръдки Merry Christmas dear friends

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) на


"Преосмислих някои приоритети в живота си и се отдадох на 100% на малките сладкишчета. Преместихме се в Ориндж Каунти и разузнахме градините и училищата в района. Все още имаме неразопаковани кашони и доста несвършена работа", споделя Бургазлиева и допълва, че със съпруга ѝ Симеон работят по уникален световен проект - градове на бъдещето в целия свят, построени сред природата в гори, без коли, стрес и мръсотия. 

"В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израстват в личен и професионален план. Ние ще сме първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта, но все още нямаме достатъчно средства, за да го осъществим, затова търсим инвеститори", разказва тя."Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Със Симеон имахме възможност да изживеем луксозния живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго - децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръстта, да си играят с шишарки и да няма коли и мръсотия", споделя Бургазлиева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram vs Reality ‍ #beach #bahamas

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) на


Тя и Симоен смятат да са първите, които ще заживеят в подобен град на бъдещето, изграден от тях, пише България днес. Теди живее от няколко години в Лос Анджелис, а преди година се омъжи за Симеон Иванов, бивш автомобилен състезател, който в момента се занимава с предприемачество. Той, също като нея, емигрира зад Океана преди години, без да има познати и приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are so glad that we were part of this magical weddingThank you so much for sharing this special day with us my dear @yordankapetrova and Dimitar Ivanov We wish you life full of magic, love, excitement, happiness and joy What an adventureWe decided to surprise our family and show up unexpectedly on the wedding dayThis was the first time that both - me and @simeonivanov left the babies for 3 days, flew to Bulgaria and back to the US in 72 hours, slept for 4 hours, got lost driving in the middle of the night on an old mountain road with wild animals crossing, but felt so happy and excited to make it on time for the most wonderful wedding Thank you for the beautiful makeup @nicollafloridov

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) на

Ориндж каунти всъщност не е квартал, а огромна област с около 3 млн. жители, която започва от Лос Анджелис и се простира до Сан Диего. Близостта с Мексико е оказала огромно влияние на архитектурата, ресторантите, храната, говора. Все пак някога този щат е бил мексиканска територия. Климатът е умерен и сух, а не толкова влажен, въпреки близостта с Тихия океан. В Ориндж каунти се намират едни от най-скъпите и луксозни къщи в САЩ и в света.

Четете още: Как Теди Бургазлиева стопи 30 кг

Още по темата

Коментари

3 Джулая
  23 април 2020 | 16:34 отговор
 

Теди не е издържала на изкушението и е пипната то е видно. Като няма да мислят за наеми и доходи как ще живеят и ще плащат, просто риторичен въпрос?

 
2
  23 април 2020 | 15:34 отговор
 

ЖАЛКО,ЧЕ НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ СВЪРЗВААТ С БЪЛГАРИЯ!ЕДНА ИСТИНСКИ КРАСИВА МИС ДА ИМАМЕ И ДА СЕ ПОАМЕРИКАНЧИ...САМО ТЯ И РОСИ ИВАНОВА СА БИЛИ ДОСТОЙНИ ЗА ТИТЛА МИС - ВСИЧКО ДРУГО БЕ ПЛЯВА,ПЛАШИЛА БЕЗПОДОБНИ...

 
1 Джеф Бравос
  23 април 2020 | 13:08 отговор
 

Поздравления за професионалните им успехи и двете дечица, ама може ли Симеон и Теодора да си кръстят децата "Раян" и "Ема"? Вместо с хубави български имена, та тъкмо да се отличават от масата в САЩ?

 
 
Иванов
23 април 2020 | 15:01

Това е, че те въобще нямат намерение повече да се свързват с България.

Добави Коментар

Най-четени