Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти - кварталът на богатите

В разгара на епидемията с COVID-19 най-красивата българка за 2002 година се нанесе в тузарски затворен комплекс с басейн, палми и приказен син хоризонт над океана. Новият луксозен дом на Мис България е разположен не къде и да е, а в прословутия квартал на богатите Ориндж Каунти, станал известен покрай едноименния тийн сериал.

Там красавицата ще споделя един покрив с половинката си Симеон и близнаците им Раян и Ема, които се появиха на бял свят през септември 2018 г.

View post on Instagram
 


"Преосмислих някои приоритети в живота си и се отдадох на 100% на малките сладкишчета. Преместихме се в Ориндж Каунти и разузнахме градините и училищата в района. Все още имаме неразопаковани кашони и доста несвършена работа", споделя Бургазлиева и допълва, че със съпруга ѝ Симеон работят по уникален световен проект - градове на бъдещето в целия свят, построени сред природата в гори, без коли, стрес и мръсотия.

View post on Instagram
 

"В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израстват в личен и професионален план. Ние ще сме първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта, но все още нямаме достатъчно средства, за да го осъществим, затова търсим инвеститори", разказва тя.

"Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Със Симеон имахме възможност да изживеем луксозния живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго - децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръстта, да си играят с шишарки и да няма коли и мръсотия", споделя Бургазлиева.

View post on Instagram
 


Тя и Симоен смятат да са първите, които ще заживеят в подобен град на бъдещето, изграден от тях, пише България днес. Теди живее от няколко години в Лос Анджелис, а преди година се омъжи за Симеон Иванов, бивш автомобилен състезател, който в момента се занимава с предприемачество. Той, също като нея, емигрира зад Океана преди години, без да има познати и приятели.

View post on Instagram
 

Ориндж каунти всъщност не е квартал, а огромна област с около 3 млн. жители, която започва от Лос Анджелис и се простира до Сан Диего. Близостта с Мексико е оказала огромно влияние на архитектурата, ресторантите, храната, говора. Все пак някога този щат е бил мексиканска територия. Климатът е умерен и сух, а не толкова влажен, въпреки близостта с Тихия океан. В Ориндж каунти се намират едни от най-скъпите и луксозни къщи в САЩ и в света.

Четете още: Как Теди Бургазлиева стопи 30 кг