Тези звезди ненавиждат майките си, но това не им попречи да бъдат добри родители

25 октомври 2021 | 07:18
2153
2
Инстаграм, Getty images
2

Казват, че за да бъдем успешни в живота и да станем добри родители, трябва да имаме добър пример. Уви, често много от нас не се разбират добре с мама или тате. И звездите не правят изключение. Но това не им е попречило да станат добри родители. Нали?
 

Дженифър Анистън не понася майка си

Дженифър Анистън въобще не обича жената, която я е родила. Тя я е унижавала през детството и често я наричала грозна, дебела... Когато актрисата става световноизвестна, майка й решила да започне да печели на гърба на дъщеря си. Лошата родителка написала мемоари, в които разказва тайните на прочутата си наследница. А това Дженифър не могла да прости...

Деми Мур крие жестока история

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Ако някой има сериозна причина да ненавижда майка си, то това е Деми Мур. Жената, дала живот на сексапилната актриса, се интересувала само от мъже и алкохол.

Дори продала дъщеря си на педофил за 500 долара, когато била много малка. Все пак Деми е намерила сили да прости на родителката си...

Дрю Баримор


Дрю Браимор винаги е имала трудна връзка с майка си – Джейд Баримор. Когато актрисата е едва 13-годишна, майка ѝ я записва в клиника заради зависимостта на Дрю към наркотиците и алкохола. Нужно ли е да даваме оценка какъв родител би допуснал това с 13-годшиното си дете? В по-късни интервюта Дрю Баримор разказва, че именно по това време Джейд използва популярността на дъщеря си, за да получава достъп до бляскави VIP партита и клубове в Холивуд. Въпреки изминалите години актрисата признава, че отношенията с майка й все още са сложни.

Още по темата

Коментари

2 жени
  25 октомври 2021 | 09:16 отговор
 

Дженифър Анистън не е родител, тя няма деца!

 
1 Нужно ли е да даваме оценка какъв родител би допуснал това с 13-годшиното си дете?
  25 октомври 2021 | 08:34 отговор
 

Когато актрисата е едва 13-годишна, майка ѝ я записва в клиника заради зависимостта на Дрю към наркотиците и алкохола. A къде да я запише???? или да я спука от бой или да я заключи в къщи и да я бие докато не и избие алкохолизма и наркоманията ли???? как да се справи с такъв позор????

 

Добави Коментар

Най-четени