Том Евънс заведе Никол Шерцингер при свекървата - харесаха ли се двете, или не?

Вече е сигурно! Любовните отношения между Том Евънс и Никол Шерцингер са претърпели развитие и нещата отиват към брак. До този извод стигнахме благодарение на кадъра, който Том сподели на Инстаграм профила си. От него става ясно, че 35-годишният бивш ръгбист е представил най-после 41-годишната певица на родителите си.

Мястото на събитието е Португалия, а времето - Деня на бащата. На снимката двойката е в компанията на Сали и Браян – майката и бащата на Том.

View post on Instagram
 

"Честит ден на бащата, татко!", гласи посланието към фотоса.

Двамата се срещнаха за първи път през октомври, миналата година, по време на участието на Том в риалити шоуто, на което пък Шерцингер беше съдия. В продължение на седмици, преди да излязат на истинска среща, те са си писали и флиртували посредством социалните мрежи. За първи път двамата демонстрираха своята близост на партито на сп. InStyle след тазгодишните награди "Златен глобус".

View post on Instagram
 

През февруари пък някогашният спортист призна, че вокалистката на женската група Pussycat Dolls вече го е представила на семейството си – Розмари и Алфонсо. Това се е случило по коледните празници.

По време на изолацията двамата прекарваха времето си заедно, правейки ни свидетели на съвместните си тренировки и мокри забавления.

View post on Instagram
 

Четете още: Палавница: Никол Шерцингер прави шпагат, докато чисти вкъщи (снимки)