Това е мъж: Жената на Уил Смит си признава, че му изневерява, той я води на Бахамите

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит несъмнено са сред любимите ни холивудски двойки. Те споделят любовта си вече цели 23 г. и не спират да ни вдъхновяват да вярваме, че истинската обич съществува, дори и в света на шоубизнеса.

Дългият им брак обаче съвсем не означава, че небето над тях винаги е красиво и ясно. Напротив, оказа се, че Джейда и Уил са минали през някои изпитания, но въпреки това са успели да запазят отношенията си.

Самата г-жа Смит реши да признае публично, че е сложила рога на съпруга си и то с 27-годишен рапър. И това, ако не е удар под кръста...



Но вместо да предприеме очакваните мерки, Уил направи нещо наистина неочаквано и мило за невярната си жена. Той я е заведе в един от най-скъпите курорти на Бахамите. С тях е и дъщеря им Уилоу.

Джейда реши да сподели публично и то в компанията на Уил Смит за изневярата си по време на собственото си онлайн шоу Red Table Talk. Съпругата на актьора разкри, че е имала връзка с рапъра Огъст Алсина и това не било просто изневяра за една вечер. Тя се запознала с младото момче покрай сина им Джейдън преди няколко години, когато бракът ѝ с Уил е бил на ръба от разтрогване.

Огъст Алсина и Джейда Пинкет Смит

За щастие обаче Уил Смит и Джейда са преминали успешно през всички кризи и дори актьорът е простил на любимата си за аферата с младото момче. Нещо повече – в момента двойката е на Бахамите в един от най-луксозните курорти, в който нощувката възлиза на 3 хиляди долара. Ето това е мъж!

Към момента епизодът, в който семейство Смит разказва за тайната афера на Джейда е гледан над 15 млн. пъти и е сред рекордите на Фейсбук.

Четете още: Майк Тайсън - голямото момче, което сега плаче за смъртта на дъщеря си