Автор
Woman.bg

Целувката, с която Меган и Хари нарушиха кралския протокол

Херцозите на Съсекс без капка свян демонстрираха интимна близост помежду си по време на обиколката си в Южна Африка, пише "Дейли мейл".

Меган и Хари си размениха дълга и страстна целувка вчера пред камерите, непосредствено преди да се качат в отделни автомобили.

Снимка: Instagram / ROYALS EVERY DAY

Нежната сцена между двамата се разигра на втория ден от кралския им тур на Черния континент. Кралската двойка бе специален гост на събитието на неправителствената организация Waves For Change. То се състоя на плажа Монвабиси в Кейптаун, а фокусът на срещата падна върху темата за психичното здраве на децата и младежите, както и върху популяризирането на карането на сърф като терапия.

Вместо да влязат във водата обаче, Меган и Хари предпочетоха да потанцуват и попеят в компанията на младите местни хора, от които бяха заобиколени.


Щастливата майка не пропусна да похвали и бащините качества на любимия си пред всички присъстващи, като гордо заяви, че Хари е най-добрият татко на света. Разнежен от жеста ѝ, по-малкият син на принцеса Даяна не остана длъжен на половинката си и сподели на всеослушание, че Меган е най-любящата майка в цялата вселена.


След тази сладка размяна на взаимни комплименти двамата, напук на целия кралски протокол, се целунаха и поеха всеки към своите задачи. Херцогинята се върна при сина си Арчи, а принцът отпътува за следващия си ангажимент – посещение на военна база.

Това е първият път след сватбата на Меган и Хари, в който фоторепортери успяват да запечатат на лента такъв нежен и красив момент.

Четете още: Арчи е сладък като бонбон! Вижте кой му се радва в Африка