В ефира на предаването си „Лице в лице“ Цветанка Ризова се появи с брачна халка, пише "Ретро".

С новото си бижу на безименния пръст на дясната си ръка, където традиционно се носят брачните халки, тв водещата се появява за първи път. Самата Цветанка не е от дамите, които често могат да бъдат видени с пръстени по ръцете. Всичко това дава основание на медиите да предположат, че 57-годишната телевизионна звезда е казала "Да" на избраника си.

От няколко години насам Ризова споделя един покрив с половинката си – адвокат Красимир Недев, а слухът, че двамата плануват сватба, се разнесе още преди няколко месеца. Дори имаше предположения на кого ще заложат на кум, като беше спрягано името на естрадния певец Васил Найденов, който е изключително близък на двойката и редовно гостува в дома им.

Близки до Ризова, запознати с любовния романс, издават пред изданието, че вероятно тя и любимият ѝ са сключила само граждански брак, като това се е случило в дните около рождения ѝ ден през юли.

Скоро предстои и меденият им месец, който водещата и партньорът ѝ най-вероятно ще преживеят по време на предстоящия отпуск на журналистката.

Четете още: Натали Трифонова се събра с бившето си гадже