Изглежда, че целият живот на Крис Нот, известен още като Тузаря, е напът да се срине изцяло. След като той бе обвинен в сексуално насилие от две жени, изгуби сделка за 12 млн, бе изхвърлен от сериала "Закрилникът", колегите му от "Сексът и градът" се обърнаха срещу него, днес научаваме, че и най-специалният човек в живота му му е обърнал гръб.

Папараци са успели да заснемат съпругата на актьора, Тара Уилсън, пред дома им в Лос Анджелис. От кадрите се вижда, че дамата изглежда натъжена, а също така и че е свалила брачната си халка, която носеше гордо само допреди няколко дни. За последно видяхе звездната двойка на премиерата на "Просто ей така", където Крис и Тара изглеждаха все така щастливи, както и през последните почти 10 години, в които са женени, а на пръста ѝ все още можеше да се види брачната ѝ халка.

Сега обаче ситуацията е коренно различна, Тара изглежда измъчена и уморена, а от красивото бижу, което символизираше любовта ѝ с Тузаря, няма и спомен.

Крис Нот и любимата му са женени от цели 9 години, а плод на любовта им са двете им деца Орион (13 г.) и Кийтс (18 месеца).

Самият актьор коментира обвиненията в сексуално насилие, като напълно отрече да е бил интимен с двете жени против волята им. Според източник, цитиран от "Дейли Мейл", Нот очевидно не е моногамен и на сто процента отдаден на съпругата си, за което тя не е и подозирала през всички години, в които са заедно.

Четете още: Тузаря го закъса: Ето как един секс скандал може да доведе до загубата на 12 млн. долара