Уау! Дъщерята на Том Круз - Сури - пълно копие на баща си!

От ден на ден дъщерята на Том Круз заприличва все повече на прословутия си баща. Напук на слуховете, че наследничката на холивудската звезда е "одрала кожата" на майка си - Кейти Холмс, медиите са на друго мнение. Според тях 14-годишната красавица всъщност е същинско копие на... татко си.

Преди броени дни порасналата Сури бе уловена от папараци по време на разходка с двете си кучета от порода чихуахуа по улиците на Ню Йорк.

View post on Instagram
 

Фотосът разбуни духовете сред феновете, тъй като подобно попадение от страна на дебнещите фотографи е истинска рядкост, имайки предивид факта колко ревностно родителите на Сури пазят щерка си от медийното внимание.

View post on Instagram
 


"Днес някогашното дете вече е красива тийнейджърка", отсъди задокеанската преса. Облечена в семпъл тоалет от плетен бял пуловер, дънки и розови кецове, Сури успя да впечатли читателите с естественото си обаяние и тийнейджърски чар.

И докато майка ѝ неведнъж е признавала, че дъщеря ѝ притежава огромен гардероб, пълен с множество дизайнерски тоалети - от Versace до Armani, чиято стойност възлиза на 3.2 милиона долара, явно самата Сури е почитател на ежедневния небрежно елегантен стил.

View post on Instagram
 


По информация на американските медии пъкТом Круз не поддържал близки отношения с дъщеря си от доста време насам, но снимка на порасналата Сури, която видял наскоро, провокирала у него желанието да напусне Сциентоложката църква, за да възроди съсипаната връзка с дъщеря си.

Според мълвата актьорът трябвало да се откаже от детето си в името на църквата, на която ревностно служи от години. Дори и през 10-те дни месечно, които съдът му отредил след развода с Кейти, той не виждал дъщеря си, твърдят още изданията.

"Той разглеждаше нейни снимки и виждайки колко е пораснала, всичко сякаш се промени. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и ако някога се откаже, това ще бъде заради дъщеря му", сподели пред медиите близък до Круз преди броени дни..

Сури е родена през април 2006 г. В превод от иврит името ѝ има две значения - "принцеса" и "червена роза".

View post on Instagram
 

Четете още: Джордж Клуни изненада всички с това признание за Амал