Джордж Клуни изненада всички с това признание за Амал

59-годишният Джордж Клуни рядко говори за личния си живот. Но ето че в ефира на CBS, споделяйки новини за новия си филм - Небе в полунощ, той разказа доста и за брака си с 42-годишната Амал, и за близнаците Елла и Александър.

Както става ясно, всичко в живота на Джордж се променя, когато се появява Амал. "Няма съмнение, че присъствието на Амал в живота ми промени всичко. на първо мяст, всичко, което тя правеше и всичко, което касаеше нея, стана по-важно от онова, което се отнасяше до мен. А после се появиха децата. И това изпълни живота ми по начин, за който дори не бях предполагал, че може да се случи".

View post on Instagram
 

Клуни признава, че първоначално с Амал не са имали планове да се женят официално. "Никога не сме говорили за брак в началото. Попитай я между другото, а на нея ѝ трябваше много време, за да каже "да". Стоях на колене цели 20 минути, докато накрая казал - "Слушай, ще си навехна крака", спомня си Джордж.

View post on Instagram
 

И децата не били планирани. "Никога не сме мислили да имаме деца, докато в един момент просто си казахме - Какво мислиш за това?"

"Отидохме в клиника, направихме инвитро. И ни казаха: Ще имате момче. А аз отговорих: Момче! Това е прекрасно. А те продължиха - И ще имате още едно дете. Бях готов за едно. Аз все пак съм на възраст. А изведнъж се оказаха две. Стоях 10 минути и си мислех: Какво? Две?", разказва още актьорът.

View post on Instagram
 

Сега обаче мисли, че се радва, че са две, защото не са сами. "Това е просто невероятно", казва Джордж.

И ние се съгласяваме напълно с него. Защото няма нищо по-прекрасно от децата.