Уау! Майката на Майли Сайръс изглежда по-млада от нея (снимки)

Майли Сайръс е от звездите, към които медийният интерес никога не стихва. Но виждали ли сте майка ѝ? След тези снимки, може би тя ще привлече любопитството ви много повече от звездната ѝ щерка.

Тиш Сайръс е на 54 г., а Майли е на 28 г., но бихме казали, че двете изглеждат по-скоро като сестри. Папарашки снимки на двете как се разхождат по улицата, ни предизвика да надникнем в социалните мрежи на Сайръс - старша и да се порадваме на красотата. И ако трябва да бъдем съвсем честни, тя изглежда дори по-млада от Майли. A самата звездна певица я описва с думите: "Лейди Бос, Тиш Сайръс - "мамаджър", продуцент, интериорен дизайнер, модна икона, която се противопоставя на времето и възрастта си, най-готината майка за всички времена!" и сме напълно съгласни с нея.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Никога не бихме дали на Тиш 54 години и вероятно много от вас биха си помислили, че визията ѝ е резултат от сполучливи пластични корекции, но истината е, че г-жа Сайръс не е почитател на естетичната хирургуя. Майката на Майли признава, че поддържа великолепната си форма с активен начин на живот и всекидневно практикуване на йога. Това е тайната, на която Тиш залага, за да изглежда така млада и красива. И дори признва, че при ръст 175 см тежи едва 55 кг.

View post on Instagram
 

Четете още: Андрей Арнаудов се похвали със сина си. Вижте колко е пораснал!