Автор
Ева Григорова

Ударна доза сексапил: Жизел позира заедно с близначката си (снимки)

Сестрата близначка на Жизел Бюндхен, Патриша Бюндхен, се присъедини към модела на специално събитие - гала вечер на Luz Alliance в полза на Бразилската фондация.

За случая Жизел бе подбрала семпла бяла рокля с едно рамо, която съчета със зелени обувки на ток, а косата ѝ бе оформена на свободни вълни.

Що се отнася до нейната близначка, тя носеше рокля на цветя и допълни визията с минималистични златни бижута.

View post on Instagram
 

Елегантното соаре в Маями, на което присъстваха звезди като Карли Клос, събра почти 1 милион долара в полза на усилията за повторно залесяване в родната страна на сестрите.

Говорейки пред PEOPLE за събитието, Жизел каза: “Това беше първата ми гала вечер и не бих могла да го направя без сестра ми Пати. Ние сме много близки, както знаете, ние сме близначки. Доверяваме се една на друга и винаги искаме най-доброто една за друга и това е безценно.“

Всъщност Жизел разчита не само на своята близначка. Тя нарече останалите си сестри свои “най-добри приятелки, дори понякога да не сме съгласни“.

Тя добави: “Семейството е това, което ни дава основата, те са нашите най-велики учители и ни помагат да станем това, което сме.“

Освен Патриша, която работи като бизнес мениджър на Жизел в Бразилия, бившият ангел на Victoria’s Secret е сестра и на Ракел, 48, Грациела, 46, Габриела, 40 и Рафаела, 34.

View post on Instagram
 


“Всяко време, което можем да прекараме със семейството, е просто страхотно, особено да видим красивата връзка между децата и братовчедите, докато растат“ - Жизел, която има две деца от бившия си съпруг Том Брейди - Бенджамин на 13 г и Вивиан - на 10 г.

“Развълнувана съм да посетя Бразилия скоро, за да се запозная с новото бебе на сестра ми Фафи, а сестра ми Габи ще роди това лято“, добави тя. “Това е такава благословия.“