Автор
Ева Григорова

Разводите ги сближиха: Шакира и Жизел Бюндхен са първи приятелки!

След като постигна успех с песента си Acrostico, Шакира продължава да се наслаждава на новия си живот в Маями, където не спира да се среща с други знаменитости, а децата ѝ, Милан и Саша, се възползват от възможността да намерят нови приятели.

Така наскоро колумбийката бе забелязана със супермодела Жизел Бюндхен, която също беше придружена от децата си и свиква с новия си живот след развода с Том Брейди.

Според TMZ Шакира и Жизел са били видени в ресторант Makoto, разположен в Маями Бийч, Флорида. На вечерята са присъствали двете деца на изпълнителката от бившия футболист Жерар Пике, както и Вивиан и Бенджамин, наследниците на бразилския модел.

Въпреки че не е известно за какво са успели да си говорят, медиите спекулират, че приятелството между тях може да се е възродило след скорошните раздели с партньорите им.

И двете се разделиха с половинките си през 2022 г.: Шакира, след като научи за изневярата на Пике с Клара Чиа, и Жизел - след предполагаеми различия между нея и Том Брейди. “Тя е истински човек, много сърдечен, силен човек, но в същото време много обикновена. Аз съм фен номер 1 на Шакира“, каза бразилката певицата в списание Quien.

“Срещнах я на Световното първенство и винаги съм харесвала нейната музика, защото е латино музика, от сърцето, от душата.“


Двете се запознаха през 2010 г., по време на Световното първенство по футбол в Южна Африка, където Испания спечели първата си титла.