Виктория Бекъм на 48 г.: От момиче с наднормено тегло до изящна дизайнерка

Виктория Бекъм е една от любимите ни звездни дами, чийто живот винаги ни е вдъхновявал. Тя изгрява в най-легендарната момичешка група на всички времена „Спайс Гърлс“ през 90-те. Няколко години по-късно те се разделят и тя започва солова кариера, но не след дълго решава да прекъсне музикалните си изяви и се отдава на модата. Любопитен факт е, че тя се оттегля от сцената след концерт на Елтън Джон, който е ниен много добър приятел. Виждайки емоцията, с която той изпълнява песните си, тя осъзнава, че никога не би могла да бъде толкова отдадена на музиката и трябва да се откаже.

Бъдещата поп звезда и модна икона се ражда на 17-и април 1974 г. в Хертфордшир. Произлиза от заможно семейство и има възможността да води спокоен и хубав живот. Малката Виктория ходи на уроци по балет, защото най-голямата ѝ страст е танцът. Първият ѝ досег с изкуството е филмът „Fame”. Гледа го, когато е на 8 г. и решава, че иска да бъде като главната героиня Коко. Малката Виктория мечтае да танцува и да изглежда перфектно.

Колкото и да не ни се вярва, когато е била тийнейджърка, бъдещата звезда е страдала от наднормено тегло. Дори собствената ѝ майка се шегувала с пухкавото ѝ тяло. Виктория обаче не се предавала и решила, че ще се бори с проблема до край. Тогава бъдещият идол на милиони жени по света разбира, че излишните килограми са дошли вследствие на поликостозни яйчници. Виктория успяла да възвърне хубавата си фигура, когато се присъединила към „Спайс Гърлс“, а най-верният ѝ приятел, който ѝ помага в този момент, е Джери Халиуел.



Това се случва в началото на 90-те, малко преди големия им пробив. Виктория кандидатства в групата с песента Mein Herr от Кабаре. Само месеци по-рано тя работи като модел и продавачка на парфюми. Кой да подозира, че съвсем скоро ще се превърне в световноизвестната „Пош спайс“. И така, Виктория изпраща 90-те като поп звезда, а началото на новия век посреща с впечатляваща автобиография със заглавието „Да се научиш да летиш“. Тя се превръща в безспорен бестселър във Великобритания, а най-големите ѝ успехи тепърва предстоят.

След като „Спайс Гърлс“ се разпадат Виктория Бекъм се отдава на солова кариера. Издава няколко песни, но не достига успехите, които има със „Спайс Гърлс“.
Виктория разбира, че най-голямата ѝ сила е в модата. Любопитен факт е, че с първия си голям хонорар от музиката, тя си купува чифт обувки "Патрик Кокс". И до днес Виктория се изявява успешно като дизайнер, а много от звездните ѝ приятелки са почитателки на тоалетите, които прави.

Г-жа Бекъм е от звездите, които някак си са успели да създадат не само успешна кариера, но и изключително семейство. Личният ѝ живот се развива също толкова стремглаво, колкото и професионалният. Още през 1997 г. тя среща любовта на живота си в лицето на футболната легенда Дейвид Бекъм. Две години по-късно те си казват „Да“ и са заедно и до днес, въпреки всички слухове в медиите. Любовта им се оказва много по-силна от изпитанията през годините и издържа теста на времето. Към днешна дата двамата имат над 20-годишен брак и четири деца.



А преди да срещне Дейвид Бекъм, Виктория има друга голяма любов на име Марк Ууд. Тя е влюбена до уши в него, въпреки че приятелите ѝ, включително и останалите момичета от „Спайс Гърлс“, не го харесват. Двамата се сгодяват, но връзката им не продължава дълго. Виктория решава да прекъсне отношенията си с него, защото той я накарал да изпусне важен разговор, свързан с най-успешната песен на бандата - Wannabe.



Бившата Пош Спайс неведнъж е споделяла, че за нея няма нищо по-важно от семейство. Тя е типична бизнес дама, но винаги намира начин да прекара време с децата си, въпреки натоварения си график. Тук е мястото да отбележим, че двамата с Дейвид са чудесни родители, които държат на традициите. Те дълго време размишляват дори кои от звездните им приятели да бъдат кръстници на децата им и накрая се спират на сър Елтън Джон, Елизабет Хърли, Ева Лонгория и брата и сестрата на Виктория.

И когато говорим за личния живот на г-жа Бекъм, трябва да отбележим, че близките ѝ изтъкват, че тя е много по-различна от образа, който сме свикнали да виждаме. Тя съвсем не е толкова строга, дори има завидно чувство за хумор. Някои публикации в профила ѝ в Инстаграм също издават, че тя е една щастлива и усмихната дама, която определено знае и как да работи, и как да се радва на живота.



Виктория Бекъм успява да постигне завиден баланс между ангажиментите и семейството, а на всичкото отгоре отделя и 2 часа на ден за тренировки. От публикациите ѝ в социалните мрежи се вижда, че обича да разпуска с чаша вино и да похапва китайско. А каква е тайната за перфектния ѝ стил? Тя споделя, че най-важният урок в модата, който е научила е: по-малкото е повече.

През годините изисканата звездна дама получава забележителни подаръци за рождения си ден. Преди време една от най-добрите ѝ приятелки Хайди Клум ѝ подарява целогодишна доставка на кексчета на стойност 2000 долара. А за 34-ия ѝ рожден ден любимият ѝ Дейвид решава да я зарадва, купувайки ѝ винарна в Калифорния. Какво ли ще получи красавицата тази година?

Честит рожден ден, Виктория Бекъм!

Четете още: Източник от двореца: Меган не е лек характер