Вин Дизел е най-сексапилният плешивец. Принц Уилям е на дъното в класацията

Американският актьор - любимец на жените - Вин Дизел, е най-привлекателният плешив мъж, според класация пише в. "Дейли мирър".

Това сочат резултатите от допитване на "Харли Стрийт Скин Клиник", която предлага решения на проблема с косопада. В анкетата са участвали 1000 мъже на възраст между 25 и 65 години. Внушителните осемдесет на сто от тях признават, че по-скоро биха понесли да са дебели, отколкото плешиви.

Вин Дизел

Какво обаче смятат за известните плешивци? 35% от анкетираните господа са посочили Вин Дизел като мъж, който изглежда страхотно независимо от липсата му на коса, както и че нямат нищо против да приличат на него.

Само на "косъм" от актьора, с 33 процента от гласовете на анкетираните, е друга екшън звезда - Дуейн Джонсън "Скалата", който замени попрището на кечист с това на успешен актьор.

Дуейн Джонсън

Трета и четвърта позиция заемат британските актьори Джейсън Стейтъм и сър Патрик Стюарт, които получават по 30 процента.

27 на сто от мъжете, участвали в допитването, одобряват плешивостта на Брус Уилис. Следват актьорът Ед Харис с 25 процента и актьорите сър Бен Кингсли и Винг Реймс с по 20 процента.

Брус Уилис

Едва 7% от анкетираните представители на силния пол дават гласа си за 46-годишния комик Мат Лукас, който губи косата си, след като в детска възраст развива алопеция.

На дъното в класацията се озовава британският престолонаследник - принц Уилям. Едва 2% от мъжете, дали мнението си в допитването на специализираната клиника, намират принц Уилям за атрактивен. Според тях вината за това принцът да изглежда "стар и тъжен", вместо "готин и секси", се дължи именно на липсата на достатъчно коса.





Сред известните мъже пък, които не са понесли мисълта, че могат да продължат живота си като плешивци, и са се подложили на трансплантация на коса, одобрение от анкетираните получават Джеймс Несбит, Луи Уолш, Гордън Рамзи. На обратния полюс е футболистът Уейн Руни, чийто изглед е оценен позитивно от едва 10 процента от участниците в допитването.

Що се отнася до известните мъже с прошарени коси, оказва се, че 38 на сто от анкетираните най-много симпатизират на холивудската звезда Джордж Клуни, а 35 процента от участвалите в анкетата мъже пък завиждат на косата на бившия футболен ас Дейвид Бекъм.

Четете още: Защо Джоли и Адриана Лима се отказаха от секса?


*Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!