Вижте как дъщерите на Бербатов го поздравиха за рождения му ден

Вчера футболната звезда Димитър Бербатов се похвали в Инстаграм с поздравленията, които двете дъщери са му изпратили по повод рождения му ден. На 30 януари бившият национал навърши 41 години.

„Честит рожден ден, тате. Желая ти невероятен празник и всичко най-добро! Благодаря ти, че винаги ме подкрепяш!“, е написала малката му дъщеря Елиа върху красивата си рисунка. Изображението представлява силует на момиче и мъж, който с чадър я предпазва от дъжда.

„Честит рожден ден на любимия ми човек. Оценявам, че винаги ми помагаш. Ти си моят модел за подражание, моята сродна душа, моята опора. Обичам те много и ти благодаря, че си най-добрият баща на света. Гордея се с теб“, гласи пожеланието на по-голямата Деа.

Бившият нападател на „Манчестър Юнайтед“ е споделил на своето "стори" и честитките, които клубът на „червените дяволи“ и на друг клуб, в който е играл – "Монако", са публикували в Инстаграм.

„Българският Моцарт днес става на 41 години“, четем в съобщението на френския отбор.

View post on Instagram
 

Фуболистът с гордост припомня и гола със задна ножица, който вкарва на рождения си ден преди точно 20 години, когато благоевградчанинът играеше за немския „Байер Леверкузен“. Малко по-късно попадението е определено за гол на месеца.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето коя попфолк звезда влиза в шоуто 'Като две капки вода'