Автор
Woman.bg

Вижте как изглежда порасналият син на Джони Деп

Когато става дума за семейството на Джони Деп и бившата му съпруга Ванеса Паради, фокусът на вниманието винаги е съсредоточен върху дъщеря им Лили-Роуз Деп. Вероятно дори някои от вас не подозират, че някогашните възлюбени имат и син. Той носи името Джак и вече е на 17 години.

Медиите рядко се сещат за него, тъй като той не е избрал пътя на скандала и артистизма. За последно Джак попадна в полезрението на журналистите преди повече от година, когато имаше сериозни проблеми със здравето. Според самия Джони Деп причината за това е медийният отзвук от развода му с Амбър Хърд, който дълго време беше една от най-обсъжданите теми. Слуховете, че актьорът е разорен и се е пропил оказали твърде голямо негативно влияние върху подрастващия Джак.

Но замислете се...някога виждали ли сте наследника на един от най-очарователните актьори на всички времена? Ако не сте, сега имате тази възможност. Нека видим как изглежда Джак Деп сега:

Синът на Джони Деп, умишлено или не, стои далеч от обективите на папараците и към момента не е известно на какво занимание се е посветил. Едно обаче е сигурно – чарът на Деп е богато наследство.

Четете още: Ивет Лалова се обясни в любов на съпруга си