Вижте как изглежда порасналият син на Никол Кидман и Том Круз (снимка)

Осиновеният от Никол Кидман и Том Круз наследник Конър вече е пораснало момче и няма нищо общо с малкото чаровно дете, което беше сякаш вчера.

Днес 26-годишният господин не върви по стъпките на родителите си, но въпреки това медиите наблюдават живота му с интерес. В края на миналата седмица той сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че се е отдал на любимото си занимание - риболов по време на пътешествие с приятели до Коста Рика.

View post on Instagram
 

Конър изглежда е фен и на големите бради, тъй като той самият си е отгледал такава, а по фигурата му забелязваме, че съвсем не се напряга с диети и изморителни тренировки като звездните актьори, които са го осиновили. Те го приеха в семейството си през далечната 1995 г. Том и Никол осиновиха и момиче на име Бела три години по-рано. Тя също предпочита живота извън светлините на прожекторите и не се е отдала на звездна артистична кариера. Днес Бела живее със съпруга си, който е IT специалист.

View post on Instagram
 

Говори се, че въпреки Том Круз да е милионер, той не е подкрепял дъщеря си финансово през годините. Любопитен факт е, че младото момиче, също като Том, се врича на сциентологията. Това дори станало причина тя да прекъсне отношенията си с Никол Кидман преди време. Говори се обаче, че напоследък двете са започнали да общуват по-често.

Припомняме ви, че след като се разведоха през 2001 г., актьорите станаха родители на още деца. Никол роди две момичета, Съндей и Фейт, а Кейти Холмс роди дъщеря на Том, която кръстиха Сури.

Четете още: Ивана чукна 52! Ето кой я поздрави и как отпразнува рождения си ден!