Вижте къде отбеляза Луиза Григорова 31-вия си рожден ден (снимки)

На 7 юни Луиза Григорова навърши 31 години. Празника си актрисата отбеляза не къде и да е, а на снимачната площадка в компанията на скъпи колеги и приятели.

За да полее повода тя спретна импровизирано парти по време на снимките на филма, по който работи в момента - "Игра на доверие".

View post on Instagram
 

"Така си пожелавам да е всеки следващ рожден ден - на снимачната площадка с теб, любов моя!”, написа тя в социалната мрежа, визирайки съпруга си Мартин Макариев.

"Честит рожден ден на мен :))) Прекарах го на снимки и съм по-щастлива от всякога. Осъзнах, че имам всичко и съм благодарна! Обичам! Бъдете здрави, чукнете се за мен днес и се усмихвайте повече!", написа още тя на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Майка ѝ - собственичката на модна агенция "Ивет Фешън" Ивет Григорова, също не остана безучастна в социалните мрежи. Тя посвети на дъщеря си емоционално послание, публикувано към умилителна снимка, на която позира заедно с нея и внучето си Бран.

"Честит Рожден Ден, щастие мое. Нека животът ти бъде изпълнен със здраве, красота и много любов! Живей пълноценно, осъществявай мачтите си и винаги слушай сърцето си! Обичам те безкрайно много, детенце мое!", гласи емоционалният ѝ поздрав в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия след корекциите призна: Аз съм друга и смятам, че давам пример