Автор
Антония Дамянова

Вижте къде сложи ръката си Дейвид Бекъм, докато се наслаждаваше с Виктория на модното шоу във Версай (Снимки)

Сензационната френска модна къща Jacquemus сътвори неповторимо шоу за сезона в Париж, което превърна модния подиум в истински апотеоз на изкуството и красотата.

Плеяда звезди, сред които Моника Белучи, Виктория и Дейвид Бекъм, се качиха на лодки, плаващи по езерото на двореца Версай, за да се насладят на този вълнуващ момент от водата.



Новата колекция на френския дизайнер Симон Порте Жакмюс, вдъхновена от принцеса Даяна и Мария Антоанета, бе представена на дълъг червен подиум, издигнат върху тревата на фона на величествения дворец.

Сред модните предложения преобладаваха белият цвят и женствената кройка. Смели акценти от черно и розово придаваха особена изтънченост и благородство на моделите. Предложенията на модния дизайнер включваха още ажурни чорапогащници и бели чорапи до коленете, декорирани с нежни розови нюанси.



„Винаги съм бил обсебен от Лейди Ди и започнах да колекционирам списания от 90-те години и корици на Vogue“, сподели той пред изданието.

Впечатление направи изобилието на модния подиум от балетни рокли (пачки), вдъхновени от страстта на Мария Антоанета към балета. "Исках нещо изключително елегантно, вдъхновено от балета, дори за мъжете", допълни дизайнерът.



Сред поканените гости се открояваха актрисите Моника Белучи, Ева Лонгория и Адел Екзаркопулос, които бяха отведени до специални лодка на "първи ред".
Сред знаменитостите, които се наслаждавата на това уникално шоу, любувайки му се от плаващата водна сцена, бяха и Дейвид и Виктория Бекъм.

„Поздравления, Simon @Jacquemus, за красивата колекция и ви благодарим, че ни включихте във вашия специален ден“, написа бившата спайска и модна дизиайнерка на профила си в Инстаграм.

На споделените от нея кадри двамата с Дейвид, изглеждат по-влюбени от всякога, притиснати нежно един до друг. Виктория се охлажда с бяло ветрило, а английският футболист се пази от жаркото слънце с голям бял чадър.

На един от кадрите двамата бяха уловени в особено романтичен момент, в който влюбеният съпруг нежно е поставил ръката си на дупето на Вики.

View post on Instagram
 

Четете още: Всяка булка мечтае да носи рокля на Вера Уанг