Вижте очарователния син на тенис легендите Щефи Граф и Андре Агаси

22 февруари 2023 | 12:52
49544
1
Снимки: Getty/Images, Instagram
1

Тенис легендите Щефи Граф и Андре Агаси са горди родители на 21-годишен син. Младият мъж може да се похвали не само със завидна харизматична осанка, но и със забележителен спортен талант.

53-годишната германка и 52-годишният американец с арменски корени бяха уловени от папараци да аплодират 21-годишния си син Джейдън от трибуните на стадиона в Южна Каролина.

Звездната спортна двойка присъстваше на първия бейзболен мач за сезона на своя наследник, който играе за отбора на USC (Университета на Южна Калифорния).


На фотосите щастливите родители, облечени в суитшърти с емблемата на отбора, се радват на победата на тима, в който играе сина им.

Очевидно атлетичните гени на Джейдън са започнали да проличават, въпреки че момчето е предпочело да се изявява в друг спорт, и то отборен, а не в този на родителите си.

Джейдън играе питчър (един от най-важните играчи на полето) и според всички спортни коментатори има изключителен шанс да постигне много в своя спорт, тъй като е наследил не само атлетизма на родителите си, но и тяхната непримиримост и борбен дух.


Освен Андре и Щефи, да подкрепи брат си беше дошла и сестрата на Джейдън – 19-годишната Джаз Ел.

Граф и Агаси неведнъж са споделяли в интервюта своя либерален подход към родителството. И двамата са признавали, че никога не са налагали на децата си да бъдат спортисти, както и че са ги оставяли сами да изберат това, с което искат да се занимават в живота си.

Не е тайна, че и двете тенис звезди са имали проблеми с жестоките амбиции на своите свръхвзискателни родители мениджъри и това неминуемо е дало отражение върху отношението към наследниците им. 

Знаковата двойка от света на тениса сключи брак през 2001 г., а синът им се появи на бял свят само четири дни след като двамата си казаха „Да“ в Лас Вегас.

Второто име на 21-годишния Джейдън е Гил и е почит към бившия треньор на Андре – Гил Рейес, с когото тенисистът работи до пенсионирането си през 2006 г.

 

Четете още: Брад Пит е сериозен с новата си приятелка и не му пука какво мисли бившата Анджелина Джоли


Коментари

1
  24 февруари 2023 | 22:10 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени