Автор
Весела Георгиева

Влюбената зимна приказка на Нина Добрев (снимки)

Нина Добрев посрещна новата 2022-ра година заобиколена от снежна красота. Актрисата с български корени сподели снимки в социалните мрежи, за да сподели радостта си - как се забавлява в снега с приятеля си и кучето си.

„Снежни дни“, написа Нина в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Мъжът, с когото 32-годишната Добрев е вече заедно цели две години, е сноубордистът Шон Уайт.

Що се отнася до четириногия ѝ приятел - Маверик, актрисата го осинови през 2017 г. и оттогава той често присъства на снимките ѝ в социалните мрежи. Двамата дори си направиха фотосесия с еднакви дрехи.

View post on Instagram
 

В края на миналата година Нина направи и режисьорския си дебют. Първият ѝ филм е късометражният „The One“, в който млада жена се опитва да избере най-перфектното генетично модифицирано дете, което да отглежда.

„Желанието ми да стана режисьор, което имах през целия си живот, стана реалност“, написа тя в Инстаграм. „Пътят дотук беше дълъг, но беше много вдъхновяващо преживяване.“

View post on Instagram
 

Всъщност миналата година бе доста успешна за Добрев. Тя се нареди до Елън Бъркин и Пиърс Броснан - и тримата са звезди в новата комедия "The Outlaw" на Нетфликс. А на партито по повод приключването на снимките в Атланта, Джорджия, родената в България актриса си направи селфи с прочутите си колеги и показа кадъра в Инстаграм.

"Не усетих тази работа като работа. Беше толкова забавно с тези най-невероятни хора. Толкова мили, топли и красиви души отвътре и отвън. Този филм е толкова специален, че нямам търпение да го видите следващата година по "Netflix" и да се смеете. Благодаря на Адам Сандлър и Адам Дивайн. И огромно благодаря на нашия невероятен и трудолюбив екип", написа Нина в Инстаграм.